Leppäveden koulu 3B

Oikein ajoitetulla kampanjalla saatiin luokan leirikoulukassaan muhkea lisä.
Jaa
Tuotto 1448 €

3B luokka Leppävedeltä valitsi Pilkkoset ensimmäiseksi varainkeruu kampanjaksi loppuvuodesta 2020. Kyseessä on luokka, joka teki ensimmäisen keräyksen ja tarkoituksena on kerätä rahaa leirikoulua varten. Leirikoulu tehdään kuudennella luokalla.

Luokka valitsi Pilkkoset, koska tilausta tuotteille oli tiedossa. Tuotteet olivat enimmäkseen tuttuja ja myös ostajat tiedossa. Myös joulun läheisyys innosti Pilkkosten tilaukselle.

– Tuotteita tilattiin laidasta laitaan, mut varmasti suosituimpia oli sukat. Myös laudeliinat olivat suosittuja lahjaksi hommattuna.

Saimme myytyä hyvin ja tästä on hyvä jatkaa. Ohjelman helppo käytettävyys lisäsi ostomukavuutta. Keräykset jatkuu ja ehkä päädymme uudelleen Pilkkosiin.

Ryhmän vastuuhenkilö, Jenni

 

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.

Nappaa tästä 5 vinkkiä turvalliseen myyntikampanjaan.