Kotirannan päiväkotiyhdistys ry.

Korona-aika on aiheuttanut yhdistyksellemme lisäkuluja ja ohjasimme kerätyt varat näiden kulujen kattamiseen.
Jaa
Tuotto 1064€

Keräsimme rahaa yhdistyksemme pyörittämässä Kotirannan päiväkodissa tehtävään laadukkaaseen varhaiskasvatus- ja esiopetustyöhön.  Korona-aika on aiheuttanut yhdistyksellemme lisäkuluja ja ohjasimme kerätyt varat näiden kulujen kattamiseen.

 

Valitsimme Pilkkoset varainkeruun välineeksi, koska useammalla yhdistykseen kuuluvalla perheellä oli sukkatarpeen lisäksi hyviä kokemuksia Pilkkosten tuotteista.

Pilkkosten tuotevalikoima on laadukas, mielenkiintoinen ja kattava. Tilattujen tuotteiden kirjo oli laaja, mutta suosikkina puheissa esiintyivät bambusukat ja saunatuotteet. Päiväkotiyhdistyksen varainkeruuta tehdessä esiin nousi ajatus, että lasten sukkavalikoima voisi olla laajempi ja tarjolla enemmän kuoseja. Nyt päiväkodin lapsilla taitaa olla useammalla samanlaiset sukat käytössä. Lasten kuosivalikoimaa voisi laajentaa esimerkiksi hauskoihin tai pinnalla oleviin hahmoihin.

Pilkkosten toimintatapa on erittäin käyttäjäystävällinen. Järjestelmä toimii hyvin ja on helppo käyttää. Tilatut tavarat toimitetaan nopeasti ja hyvin pakattuina. Asiakaspalvelun tavoitettavuudesta ja toiminnasta positiivinen erityismaininta!

Tuottoa on helppo seurata kun kaikki tuote-erät on hinnoiteltu tuottamaan saman verran.  Tuottorakenne tekee myyntityöstä tasa-arvoista ja madaltaa kynnystä tavoitella suurempaa tuottoa kun valikoiman halvin ja kallein tuote tuottavat saman verran.

Asetimme tavoitteeksi 1000 euroa ja ilman Pilkkosten asettamaa minimitavoitevaatimusta tuo tonnin tavoittelu tuntui mukavalta haasteelta. Iloksemme se ylittyi!

Kukin hoiti tahollaan myyntityötä esimerkiksi läheiset ja sukulaiset kontaktoimalla ja omaa somea hyödyntäen. Yhdistyksen nimissä laitoimme myyntijulkaisun alueemme Facebook-ryhmään.  Korona lienee rajoitti vain ovelta ovelle kiertämistä.

Kokemuksien mukaan ostajilta löytyi auttamishalua kun myyjä kertoi reilusti, että varoja tarvitaan koronatilanteen aiheuttamien lisäkulujen paikkaamiseksi ja lastemme eteen tehtävän laadukkaan varhaiskasvatustyön turvaamiseksi. Porukkaa ei tarvinnut erityisesti motivoida.

Tuotteet oli Pilkkosilla erinomaisesti pakattu pusseihin myyjän nimellä ja täten ne olivat helpot jakaa myyjille. Päiväkodilla jako tehtiin koronaturvallisesti päivän päätteeksi lasten naulakoihin. Tuotevalikoima mahdollistaa tuotteiden jakamisen koronaturvallisesti esimerkiksi asiakkaiden ovien taakse.

Kokemukset ja tuotto yllättivät positiivisesti, joten eiköhän seuraavan sukkapulan koittaessa palata asiaan! 🙂

Hanna, kampanjan vastuuhenkilö

 

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.

Nappaa tästä 5 vinkkiä turvalliseen myyntikampanjaan.