FC Hertta Tytöt 11-syntyneet

Kerätyt rahat käytetään joukkueen toimintaan mm. hallimaksuihin ja seuran toimintamaksuihin.
Jaa
Tuotto 772€

FC Hertta on syksyllä 2008 perustettu jalkapalloseura Joensuusta. 2011 syntyneiden tyttöjen joukkueessa on tällä hetkellä 18 pelaajaa ja teimme Pilkkosten varainkeruun jo toista kertaa. Kampanja oli erittäin helppo toteuttaa selkeiden kuvastojen ja nettisivujen avulla. Tuotteet olivat usealle jo tuttuja ja laadukkaiksi todettuja joten tilauksia saimme ihan mukavasti.

 

Kampanjan jälkeen joukkueelle tuli vielä muutamia kysymyksiä mahdollisista lisätilauksista, koska tuotteet olivat ostajia miellyttäneet erittäin paljon.

Meillä ei joukkueena ollut mitään varsinaista myyntitavoitetta, mutta olimme erittäin tyytyväisiä 772€ tuottoon. Meillä oli myös hyvä arpajaisonni kun voitimme Pilkkosilta 100€ bonuksen joukkueelle.

Varsinaista kohdetta kerätyille varoille ei ollut vaan varat käytetään joukkueen toimintaan mm. hallimaksuihin, seuran toimintamaksuihin yms.

Voimme lämpimästi suositella muillekin seuroille ja ryhmille Pilkkosten varainkeruuta.

Kirsi Vinni-Lappalainen, Myyntikampanjan vastuuhenkilö

 

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.

Nappaa tästä 5 vinkkiä turvalliseen myyntikampanjaan.