Viitasaaren lukio/Katalonia-ryhmä

Onnistunut myyntikampanja ja Pilkkosten bonuskampanjan voittaja!
Jaa

Viitasaaren lukiolla on ystävyyskoulut Espanjan Kataloniassa Trempin-kaupungissa ja viereisessä La Pobla de Segurissa. Olemme pyörittäneet katalonialaisten kanssa useamman vuoden ajan vaihto-ohjelmaa, jossa ryhmä opiskelijoita vierailee toistensa luona. Uusin vaihto on, kun keväällä 2024 katalonialaiset olivat Suomessa Viitasaarella ja syksyllä 2024 suomalaisten ryhmä puolestaan menee vieraaksi Trempin kaupungin lukioon.

Viitasaaren lukion Katalonia-ryhmä on nyt kerännyt varoja lähteäkseen viikon vierailulle ystävyyskouluumme. Ryhmään kuuluu kahdeksan opiskelijaa ja kaksi opettajaa. Osana varainkeruuta päätimme myydä Pilkkosten tuotteita, koska tuotteet ovat tuttuja aiemmilta varainkeruukerroilta. Tavoitteemme oli kerätä myymällä 400 euroa. Tavoite ylittyi ja saimme tuottoa 488 euroa.

Pilkkosten tuotteita oli helppo myydä ja erityisesti sukat tekivät kauppaansa. Myös muut tuotteet ovat vuosien varrella osoittautuneet laadukkaiksi. Pidimme siitä, että valittavana oli sekä paperinen että sähköinen tuotekuvasto. Vanhemmat ihmiset etsivät ostettavaa mieluummin paperisesta versiosta. Tilauksen jälkeen tuotteiden toimitus oli nopeaa ja jokainen myyjä sai oman tilauksensa valmiiksi lajiteltuna. Näin vastuuhenkilöltä jäi pois tuotteiden lajitteleminen tilauksen saavuttua.

Kuvamme on yhteiskuva katalonialaisista ja suomalaisista opiskelijoista ja heidän opettajistaan keväältä 2024.

Vastuuhenkilö Marjaana

 

Viitasaaren lukion Katalonia-ryhmä voitti tuottonsa lisäksi 200€ Pilkkosten kevään arvonnasta!

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.