Tiimitunnus, toivottu uutuus Tiimisivuille

Nyt vastuuhenkilön on entistäkin helpompi olla ryhmän yhteyshenkilö myyntikampanjassa.
Jaa

Tätä on toivottu – tiimitunnus!

Sähköinen tilausjärjestelmämme Tiimisivut on jälleen saanut uuden toiminnon- tiimitunnuksen. Tunnuksen avulla myyjät pääsevät itse kirjamaan itsensä myyjäksi ryhmän Tiimisivuille.  Nyt vastuuhenkilön on entistäkin helpompi olla ryhmän yhteyshenkilö myyntikampanjassa.

Näin se toimii:

  • Pilkkoset avaa ryhmälle Tiimisivut ja lähettää pääkäyttäjätunnuksen ryhmän vastuuhenkilölle.
  • Vastuuhenkilö kirjautuu Tiimisivuille ja lähettää myyjille yhteisen tiimitunnuksen haluamallaan tavalla esim. WhatsApp tai sähköposti.
  • Linkin avulla myyjät kirjaavat itsensä ryhmään myyjäksi.

Palveluumme sisältyy aina kaikki ohjeet ja vinkit onnistuneen myyntikampanjan takaamiseksi. Tukenasi ovat helppokäyttöisten Tiimisivujen lisäksi tuotekuvastot, ohjeet sekä helposti kaupaksi käyvät tuotteet. Lisäksi asiakaspalvelumme on koko ryhmän tukena ja voit ottaa yhteyttä chatin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

Haluatko aloittaa myyntikampanjan tai kuulla lisää meistä? Se onnistuu kätevästi joko soittamalla meille puh. 010 327 8500 tai täyttämällä tämä lomake.

 

Yli kolmenkymmenen toimintavuotemme aikana tuhannet ryhmät ovat toteuttaneet haaveensa Pilkkoset-kampanjoilla. Täältä voit lukea onnistumistarinoita siitä, miten varainhankinnan avulla on päästy tavoitteisiin ja lähdetty ikimuistoiselle leirikoulumatkalle, hankittu retkirahaa päiväkodin lapsille ja matkattu erilaisiin kilpailuihin ulkomaille asti. Pilkkoset tekee unelmista totta!