TETissä Pilkkosilla

Olen Rasmus ja olin Pilkkosilla kahdeksannen luokan työharjoittelussa viikon verran, ja tässä kerron teille siitä.
Jaa
Olen Rasmus ja olin Pilkkosilla kahdeksannen luokan työharjoittelussa viikon verran, ja tässä kerron teille siitä.

Aamulla herään 6.45 ja lähden vanhempieni kyytiin työpaikalla. Asun Helsingissä ja työpaikka on Vantaalla, joten matkoihin menee paljon aikaa. Saavun paikalle ja vastuuhenkilöni antaa minulle tehtävän. Olen enimmikseen tehnyt Excel-taulukkoja ja tarkistanut tiimien tietoja ja lähetyksiä. Työt ovat sopineet minulle todella hyvin, sillä tietokone-asiat ovat olleet aina minun juttuni. Olen ollut myös mukana muutamissa palavereissa.

Olen myös tehnyt galluppia heijastimen käytöstä. Haastattelin muutamia henkilöitä, ja kysyin heiltä: Onko sinulla heijastinta, millainen se on, käytätkö sitä ja mistä se on saatu?

  • ”Kyllä minulla on sellainen. Se on lumihiutale. En tällä hetkellä käytä ja olen saanut sen vaimoltani.”
  • ”Omista kyllä. Sellainen sydämen muotoinen. En käytä sitä nyt ja sain sen lahjaksi ystävältä”
  • ”Kyllä on, ihan kaksikin. Pyöreän muotoinen ja suorakaiteen muotoinen. Käytän niitä tälläkin hetkellä ja toisen ostin itse ja toisen sain kaupan ilmaisjaosta. ”
  • ”Kyllä omistan, montakin erilaista. Hihaan laitettava magneettiheijastin. Käytän sitä aina pimeällä ulkoilessa ja löysin sen maasta :)”
  • ”Kyllä on. Se on pöllön muotoinen. Käytän sitä tällä hetkellä ja ostin sen postista.”
  • ” Kyllä omistan, hihaan laitettava magneettiheijastin. Käytän sitä lenkkeilessä pimeällä ja ostin sen k-kaupasta.”
  • ”On, käteen laitettava magneetti ja vaatteissa on valmiina heijastimet. Käytän niitä joka päivä ja olen ostanut ne verkkokaupasta.”

Noin yhdentoista aikaan, syön lounaani. Olen ottanut kotoa mukaan lämpimän ruuan jonka lämmitän täällä mikrossa. Päivällä jaksaa paljon paremmin jos on syönyt hyvän lounaan. Lounastaukoni kestää puoli tuntia, joka on juuri hyvä aika tauolle.

Tauoilla voi pelata pöytäjalkapallo peliä ja keittiössä on keksejä, pullaa, pähkinöitä yms joita saa ottaa milloin tahansa.

Tauon jälkeen palaan jälleen töihin.

Teen hommia kello kahteen asti, jonka jälkeen hyppään kyytiini ja lähden kotiin.

Harjoittelu täällä on ollut todella mukavaa ja töitä on ollut juuri sopivasti. Työntekijät ovat ystävällisiä ja työympäristö on mukava. Suosittelen tätä kaikille TET:tiläisille.

Blogin kirjoitti ja kuvan otti Rasmus