Tervetuloa vuosi 2022 ja uudet tuotteet!

Lue, mitä uusia kivoja tuotteita olemme ottaneet valikoimaan ja aloita ryhmäsi kanssa myyntikampanja.
Jaa

Tammikuinen tervehdys!

On alkanut uusi vuosi ja meillä täällä Pilkkosilla varainhankinnan uusi kausi. Se tarkoittaa uutta tuotekuvastoa ja uusi ihania tuotteita.

Kun lähdimme miettimään mitä uusia tuotteita toisimme tuotevalikoimaamme pidimme mielessä nämä kolme asiaa, joista saamme eniten palautetta. Tuotteen tulee olla arkeen sopiva käyttötuote, hinta jokaisen kukkarolle sopiva ja tuotto mahdollisimman hyvä. Näillä kriteerillä käynnistyi uusien tuotteiden suunnittelu ja valinta.

Kotoilu on tullut meille kaikille tutuksi parin viime vuoden aikana, joten päätimme valita uudeksi tuoteryhmäksi kotiin liittyviä tuotteita. Sellaisia, joita käytetään päivittäin ja joista saa ehkä vähän iloakin ja vaikka suuhunpantavaa. Tutustu kolmeen uuteen settiin!

Koto – keittiöpyyhe, 3 kpl / pakkaus, 10€

Piristä keittiötä Koto-keittiöpyyhkeillä. Keittiöpyyhkeet ovat jokapäiväisessä käytössä, joten niitä ei voi koskaan olla liikaa. Keittiöpyyhkeitä vaihtamalla voit myös helposti tuoda uutta ilmettä keittiöösi. Vaaleat sävyt sopivat jokaiseen kotiin. Materiaali on 100% puuvillaa. Pakkaus sisältää kolme eriväristä pyyhettä.

Bambu- tiskiharja ja Nord Clean tehosieni -setti, 10€

Bambu- tiskiharjan tukeva varsi ja laadukkaat harjakset takaavat huolellisen pesutuloksen. Tämä harja saa olla reilusti näkyvissä keittiössä tyylikkään ulkonäkönsä vuoksi.

Nord Clean tehosieni on erittäin kätevä puhdistussieni kylpyhuoneen kaakeleiden ja muun pinttyneen lian puhdistukseen. Sen käyttöön et tarvitse pesuaineita – pelkkä puhdas vesi riittää.

Siemenet 10 pss/ setti, 10€

Siementen kylvö ja uuden kasvun seuranta on mukavaa puuhaa. Tämä setti sisältää värikkäitä kukkia ja monia yrttejä, jotka kokenemattomankin viherpeukalon on helppo istuttaa ruukkuun – esimerkiksi keittiöön tai parvekkeelle.

Setistä riittää kasvatettavaa, sillä pakkaus sisältää 10 pussia erilaisia siemeniä: Rairuoho, Ohraruoho, Sininen ruiskaunokki, Keltaoranssi mustasilmäsusanna, Ruohosipuli, Tilli, Basilika, Timjami, Salaatti Baby Leaf Mix ja Persilja.

Tutustu kevätkauden uusiin varainhankinnan tuotteisiin tarkemmin nettisivuillamme.

Ja muistathan, että jos haluat aloittaa myyntikampanjan, se onnistuu kätevästi joko soittamalla meille puh. 010 327 8500 tai täyttämällä tämä lomake.