Terveisiä Educa -messuilta!

Helsingin messukeskuksessa järjestettiin Educa opetus- ja kasvatusalan tapahtuma 27. - 28.1.2017. Tapahtuman teemana oli Suomi 100 vuotta – Oppimista ja sivistystä. Olimme mukana tapahtumassa juttelemassa varainhankintaan liittyvistä asioista
Jaa
Helsingin messukeskuksessa järjestettiin Educa opetus- ja kasvatusalan tapahtuma 27. – 28.1.2017. Tapahtuman teemana oli Suomi 100 vuotta – Oppimista ja sivistystä. Messut tarjosivat todella laajan ohjelmatarjonnan – tarjolla oli yli 100 erilaista ohjelmanumeroa.

Olimme mukana tapahtumassa juttelemassa varainhankintaan liittyvistä asioista. Keskustelu kävi vilkkaana mm. opettajan roolista kampanjan vetäjänä ja kampanjan ajankohdasta. Oli mukava kuulla monen kampanjan vetäjän kokemuksia meidän palvelusta sekä tuotteista. Monella messukävijällä oli jalassa Pilkkoset – sukat: Freetime blackit ja bambusukat oli hyväksi havaittu pitkänä messupäivänä.

Varainhankinta oli monella koululla sekä opettajalla mielessä ja kampanjan aloituksia suunniteltiin yhdessä. Ja nythän se kannattaa aloittaa! Meillä on käynnissä mahtava kampanja, jossa ryhmä voi voittaa 1500€ selvää rahaa.

educa2017-001Järjestimme osastolla valokuvauksen, jossa sai kuvauttaa itsensä kuumailmapallon pilottina tai safarihattu päässä viidakossa. Näitä hauskoja kuvia voi käydä katsomassa Facebook -sivuillamme. Ja mikäli löydät itsesi kuvista, tägää nimesi kuvaan, niin olet mukana kolmen 100 euron lahjakortin arvonnassa.

Kiitos kaikille, jotka kävitte osastollamme!