Tapiolan voimistelijat, Team Tapiola Kids

Tavoitteenamme oli kerätä 650 euroa joukkueelle kisamatkan kustannuksiin ja pääsimme sen yli kirkkaasti.
Jaa
Tuotto 832 €

Olemme Espoolaisen Tapiolan voimistelijoiden Team Tapiola Kids. Meitä on kymmenen innokasta joukkuevoimistelijaa, olemme 11–12 -vuotiaita ja treenaamme viidesti viikossa.

Team Tapiola, Pro-X sukat

Meillä on tulossa joulukuun alkupuolella ensimmäinen kansainvälinen kilpailumme, joten se oli mainio motivaattori ryhtyä kampanjaan. Tavoitteenamme oli kerätä 650 euroa joukkueelle kisamatkan kustannuksiin, ja pääsimme sen yli kirkkaasti, joten nyt olemme askeleen lähempänä uutta yhteistä kisakokemusta.

Valitsimme varainhankintaamme Pilkkoset, sillä tuotteiden materiaalit ja laatu vakuuttivat meidät, minkä vuoksi meistä oli helppo lähteä myymään niitä. Valikoima oli myös erittäin monipuolinen, joten jokaiselle löytyi jotain.

Pilkkosten tuotteiden laatu myös täytti odotuksemme. Näin syys-lokakuussa merinovillasukat olivat selkeä hittituote talven, isäinpäivän ja joulun lähestyessä. Mutta myös herkut tekivät hyvin kauppansa. 🙂

Mielestämme Pilkkosten toimintamalli oli harvinaisen helppo, sekä tilaajille että myyjille. Kaikki toimi ja mahdollisiin kysymyksiin sai nopeasti vastaukset. Kampanjan aikana tiimisivuilta pystyi seuraamaan yhteistä myyntiä, joten kaikki oli harvinaisen läpinäkyvää. Tuotteiden saavuttua ne oli helppo jakaa, koska tilaukset oli valmiiksi nimikoitu.

– Jutta, kampanjan vastuuhenkilö

 

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.