Syksy tulee! Rahat luokkaretkeen helposti varainhankinnan avulla

Luokkaretket ovat monille koululaisille vuoden kohokohtia, jolloin ahkera koulunkäynti palkitaan päiväretkellä tai koko viikonlopun mittaisella reissulla yhdessä koulukavereiden kanssa. Luokkaretkellä koululaisten ainut tehtävä on pitää hauskaa ja unohtaa hetkeksi kouluarki ja läksyt. Retken rahoitukseen kannattaa perehtyä jo hyvissä ajoin, jotta riittävät varat saadaan ajoissa kasaan. Varainhankinta on riskitön keino kerätä rahat luokkaretkeen Koululuokan varainhankinta on helppo ja suosittu tapa kerätä varoja luokkaretkeä tai luokan muita hankintoja varten. Jo parin viikon myynnillä voi saada sopivan summan kasaan, mutta toteuttamalla kaksi kampanjaa vuoden aikana saadaan kasaan jo merkittävän summan retkikassaan. Koululuokan varainhankinta on koko porukan projekti, joka mahdollistaa yhteiselle retkelle pääsemisen. Varainhankinnan vetäjän tehtävä on saada kaikki mukaan ja innostumaan varainhankinnasta; kun tavoite on yhteinen ja kaikki tekevät osansa siihen pääsemiseksi, on palkintokin entistä huikeampi. Myös realistinen tavoite tuo lisäbuustia varainhankintaan, sillä liian korkea tai huomattavan ison työn takana oleva tavoite voi jäädä saavuttamatta ja epäonnistuminen saattaa lannistaa niin, ettei seuraavakaan varainhankinta enää motivoi. Pilkkoset varainhankinnalla varojen kerääminen sujuu helposti ja riskittömästi ilman alkusijoitusta, joten se sopii […]
Jaa

Luokkaretket ovat monille koululaisille vuoden kohokohtia, jolloin ahkera koulunkäynti palkitaan päiväretkellä tai koko viikonlopun mittaisella reissulla yhdessä koulukavereiden kanssa. Luokkaretkellä koululaisten ainut tehtävä on pitää hauskaa ja unohtaa hetkeksi kouluarki ja läksyt. Retken rahoitukseen kannattaa perehtyä jo hyvissä ajoin, jotta riittävät varat saadaan ajoissa kasaan.

Varainhankinta on riskitön keino kerätä rahat luokkaretkeen

Koululuokan varainhankinta on helppo ja suosittu tapa kerätä varoja luokkaretkeä tai luokan muita hankintoja varten. Jo parin viikon myynnillä voi saada sopivan summan kasaan, mutta toteuttamalla kaksi kampanjaa vuoden aikana saadaan kasaan jo merkittävän summan retkikassaan.

Koululuokan varainhankinta on koko porukan projekti, joka mahdollistaa yhteiselle retkelle pääsemisen. Varainhankinnan vetäjän tehtävä on saada kaikki mukaan ja innostumaan varainhankinnasta; kun tavoite on yhteinen ja kaikki tekevät osansa siihen pääsemiseksi, on palkintokin entistä huikeampi. Myös realistinen tavoite tuo lisäbuustia varainhankintaan, sillä liian korkea tai huomattavan ison työn takana oleva tavoite voi jäädä saavuttamatta ja epäonnistuminen saattaa lannistaa niin, ettei seuraavakaan varainhankinta enää motivoi.

Pilkkoset varainhankinnalla varojen kerääminen sujuu helposti ja riskittömästi ilman alkusijoitusta, joten se sopii kaiken kokoisille koululuokille, kaikissa ikäluokissa. Varainhankinta toteutetaan ennakkomyyntinä, jolloin alkusijoitusta ei tarvita eikä myyntituotteita jää käsiin.

Näin varainhankinta etenee

Pilkkoset tuotteiden avulla myynti sujuu vaivattomasti, sillä tuotteet ovat joka kodin arkisia tavaroita, jotka myyvät helposti. Laajasta valikoimastamme löytyy muun muassa makeisia, sukkia, pyyhkeitä ja ravintolisiä. Luokka voi itse valita mitä tuotteita haluaa myydä.

Ennen varainhankinnan aloitusta olisi luokan ja varainhankinnan vetäjän hyvä miettiä yhdessä, kerätäänkö rahaa useammalla pienellä kampanjalla vai panostetaanko yhteen tai kahteen isompaan kampanjaan. Myös kampanjan pituutta kannattaa miettiä etukäteen, suositeltava pituus on 2–4 viikkoa. Liian ison haasteen tai liian usein järjestettyjen kampanjoiden edessä myyjien into saattaa laskea, joten varainhankintakampanjoiden suunnittelu ja aikataulutus on tärkeää.

Pilkkosen verran parempi koululuokkien varainhankinta toteutetaan ennakkomyyntinä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että myyjät keräävät ensin tilaukset ostajilta, ne kirjataan Tiimisivulle ja vasta sen jälkeen toimitamme tarkalleen ostetun määrän myyntituotteita varainhankinnan vetäjälle, joka huolehtii tuotteiden toimituksesta ostajille. Myytävää määrää ei tarvitse näin arvailla etukäteen, mikä tekee ennakkomyyntinä toteutetusta varainhankinnasta on kaikilta osin hyvin helpon tavan kerätä varoja.

Valitse sinäkin Pilkkoset varainhankinta

Me Pilkkosilla haluamme tehdä koululuokkien varainhankinnasta mahdollisimman helppoa, joten olemme rakentaneet varainhankinnasta kokonaisvaltaisen paketin, joka sisältää kaiken tarpeellisen onnistunutta rahankeräystä varten. Palveluumme kuuluu laadukkaat tuotteet ja myyntiesitteet, helppokäyttöiset Tiimisivut sekä iloinen asiakaspalvelu ja myynnin tuki. Meiltä saat myös vinkkejä ja neuvoja varainhankintaa ja myyntiä varten.

Tämän helpompaa varainhankinta ei voi olla!

Lue blogista koululuokkien kokemuksia varainhankinnasta