Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Me täällä Pilkkosilla olemme niin innoissamme uusista aloe-tekstiileistämme, että halusimme kuulla muidenkin mielipiteitä tästä upouudesta materiaalista. Toinen testaajistamme on perheenäiti ja toinen innokas sporttaaja.

Kun haaveet muuttuvat todeksi/ Karina

Perheenäidin onnellista arkea ja siitä kertovaa blogia kirjoittava Karina kertoi käyttökokemuksistaan muun muassa näin:

karinaAluksi luulin, että paita jää käyttämättä juurikin sen takia, että täysimetän Alexia ja rintaa on kaivettava monta kertaa päivässä esiin, mutta olinkin täysin väärässä, tämähän on hyvin joustavaa ja ihanaa materiaalia!

Lue täältä, mitä muuta perusteellisen testauksen jälkeen aloesta sanottiin.

 

 


Sporttaillaan! / Hanna

Hanna on aktiiviliikkuja ja etenkin kestävyysurheilu on hänen sydäntään lähellä. Hanna ylläpitää Sporttaillaan!-blogia ja pyysimmekin häntä testaamaan Pilkkosten Aloepaidan työmatkapyöräilyn merkeissä. Hanna kirjoitti:

sporttaillaanPaita tuntuu hyvältä ihoa vasten ja keho pysyi lämpimänä. Olen myös käyttänyt paitoja neuleiden alla ja ne sopivat siihenkin erinomaisesti.

Koko jutun sekä muita Hannan vinkkejä urheilulliseen talvipukeutumiseen voit lukea täältä.