Särkänniemi luokkaretki

Jaa

Onko teillä aikeissa lähteä viettämään luokkaretkeä vauhdikkaaseen huvipuistoon?

Särkänniemi on siihen oivallinen valinta! Huvipuistosta löytyy monenlaista aktiviteettia, kuten yli 30 huvipuistolaitetta, värikäs akvaario sekä Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuva Koiramäen eläinpuisto. Särkänniemestä löytyy totta kai huvittelijoille myös herkullista ruokaa sekä erilaisia huvipuistoille tyypillisiä pelejä. Näsinneulan näköalatorni on myös varmasti monen tiedossa, kun puhutaan Tampereesta. Tampereella sijaitseva Särkänniemi on ilahduttanut kävijöitään vuosikymmenten ajan hyvällä maineellaan ja monipuolisella tarjonnallaan.

Särkänniemi luokkaretki tarvitsee toteutuakseen kuitenkin rahaa esimerkiksi rannekkeisiin, kuljetukseen sekä päivän sisältämiin muihin menoihin, jotta retkestä tulisi onnistunut.

Pilkkosten myyntikampanjan avulla teillä on helppo kerryttää luokan kassaa myymällä laajasta tuotevalikoimasta löytyviä laadukkaita tuotteitamme. Ryhmänne saa jokaisesta myydystä tuotepaketista 4€. Kampanjassa ei ole vaadittavia myynnin minimimääriä, saatte tuotteet perille ilman postikuluja ja pienikin myynti on vain plussaa ryhmällenne! Kampanjan suorittaminen on teille siis täysin riskitöntä.

Voitte aloittaa kampanjan olemalla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme tai täyttämällä nettisivuiltamme löytyvän lomakkeen: https://pilkkoset.fi/varainhankinta/aloita-ennakkomyynti/