Rauhalan koulu 5Blk.

Pullamyynti koulun välitunnilla ei tullut kyseeseen Korona-aikana, joten päätimme kerätä rahaa toisella tavalla.
Jaa
Tuotto 956€
Laajavalikoima tuotteita teki myyntikampanjasta helpon.

Aloitimme Pilkkoset -myynnin luokan vanhemman ehdotuksesta. Aiemmin luokkamme oli myynyt herkkuja ja halusimme hieman vaihtelua myyntiin. Myöskään pullamyynti koulun välitunnilla ei tullut kyseeseen nyt Korona-aikana. Pilkkoset valittiin senkin vuoksi että myynnissä on monenlaista tuotetta; sukkia, saunatuotteita, muumikasseja jne. Myynti on helppoa kun on enemmän valikoimaa.

 

Itse kampanja sujui tosi mutkattomasti! Meillä oli n. 3 viikkoa myyntiaikaa ja jokainen kirjasi tehdyillä tunnuksilla omat myynnit järjestelmään. Luokanopettaja jakoi esitteet ja tunnukset luokassa kaikille oppilaille.

Tuotteet saapuivat nopeasti yhteyshenkilölle ja lapset kävivät hakemassa omat Pilkkoset –pussukat tosi ripeästi. Iloinen yllätys oli myös se, että voitimme Pilkkosten arvonnassa 100€ lisärahaa luokalle! Pilkkosten chatpalvelu toimi myös tosi hienosti kun piti muutamia asioita tarkistaa sieltä.

Bonuksena oli Pilkkosten kaikille myyjille lähettämät esitesukat, ja tietysti lasten havittelemat karkkipussit jotka oli mahdollista ansaita. Itse tuotteet vaikuttivat laadukkailta ja olivat monelle tuttuja entuudestaan.

Olimme tyytyväisiä kerättyyn rahasummaan ja tästä onkin hyvä jatkaa rahankeräystä 6. luokan leirikoulua tai luokkaretkeä varten. Hyvä me, ja kiitos Pilkkoset!

Rauhalan koulun 5B vanhemmat

 

Ryhmä oli mukana lokakuun 2020 kampanjassa:  Nopean aloittajan Bonuskampanja.

Kaikki ryhmät, jotka aloittivat myyntikampanjan lokakuussa, osallistuivat automaattisesti kampanjaan. Jaoimme 1000€ rahaa, joka arvottiin 10 ryhmän kesken ( 100€ /ryhmä).

 

Pilkkoset on suomalainen perheyritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1988. Olemme auttaneet kymmeniä tuhansia tiimejä saavuttamaan tavoitteensa, jotka ovat ansainneet yhteensä jo yli 18 miljoonaa euroa.

Kattavalla palvelullamme tuemme aktiivisten lasten, nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia yhteisen toiminnan järjestämiseen. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluamme saadun palautteen perusteella.