Porvoon Taitoluistelijat, Ad Instar

Pilkkoset 35-vuotta synttäriarvonnan syyskuun voittaja.
Jaa

Porvoon Taitoluistelijoiden muodostelmaluistelujoukkue Ad Instar kilpailee kaudella 2023-2024 SM-Noviisit-sarjassa. Joukkueessa on 20 luistelijaa ja he harjoittelevat viitenä päivänä viikossa. Jäätuntien lisäksi harjoitteluun kuuluu lajinomaista oheisharjoittelua, tanssia, fysioharjoittelua, psyykkistä valmennusta sekä punttisaliharjoittelua. Ad Instar pääsee edustamaan Suomea tammikuussa 2024 Alankomaihin kansainväliseen Lumiére cupiin. Varainhankinnalla joukkue kerää rahaa ulkomaan kisamatkaa varten.

Joukkuetta ja taustajoukkoja motivoi Pilkkoset-kampanjaan mukaan tuleva ulkomaan kisamatka. Huoltajat ja muut sponsorit haluavat mahdollistaa koko joukkueelle hienon sekä ainutlaatuisen kokemuksen ensi talvena Alankomaissa!

Joukkueella ei ollut euromääräistä tavoitetta, sillä jokainen euro on tervetullutta matkakassaan.

Pilkkoset valikoitui alkusyksyn myyntikampanjaksi, koska sitä oli kyselty useaan otteeseen ostajien puolelta. Pilkkoset-tuotteet olivat monelle luistelijalle ja huoltajalle entuudestaan tuttuja, joten niitä oli helppo lähteä myymään.

Olemme olleet tyytyväisiä Pilkkosten tuotteisiin. Kuvastosta löytyy tuotteita kaikille ja kaiken ikäisille, hyvin moneen eri tarkoitukseen. Kestosuosikkeja ovat sukat, mutta tälle kertaa myös karkit ja vitamiinit menivät hyvin kaupaksi!

Pilkkosten myyminen on tehty helpoksi! Sähköisen myyntilinkin jakaminen on vaivatonta esimerkiksi WhatsAppin kautta. Kaikkien työtä helpottaa se, että jokainen voi suoraan syöttää sinne oman tilauksensa. Tuotteet tulivat kätevästi pakattuna myyjäkohtaisesti, jolloin vastuuhenkilön ei tarvinnut kuin jakaa valmiit pussit myyjille. Tilatut tuotteet saapuivat nopeasti. Sähköiset ohjeet myyntikampanjasta olivat selkeät, jolloin mitään epäselvää tai kysyttävää ei oikeastaan ollut koko kampanjan aikana. Kaikki oli hyvin suunniteltua ja toteutettua alusta loppuun saakka.

Kristiina, kampanjan vastuuhenkilö

 

Pilkkoset on suomalainen perheyritys, joka on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankintakumppanina erilaisille ryhmille jo vuodesta 1988.

Juhlimme 35-vuotiasta yritystämme arpomalla 2800€ syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kanssa. Arvomme joka kuukausi 2×350€. Lue lisää ja tule juhlimaan kanssamme!🎈🎉

 

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.