Pörtom Hem och Skola rf.

Pilkkoset 35-vuotta synttäriarvonnan marraskuun voittaja.
Jaa

Vi är en föräldraförening för familjer som har elever i åk F-6 i Pörtom skola i Närpes, Österbotten. Vår familjära skola med 44 elever har stark vi-känsla, trivsam miljö och bra samarbete mellan skolpersonalen och elevernas hem.

 

Pörtom Hem och Skola rf fokuserar på gemenskap och arbetar för ökad trivsel i skolmiljön genom att t.ex. ordna olika evenemang och föreläsningar samt finansiera skolans kringverksamhet. De senaste åren har vi genomfört ett stort projekt genom att planera, skaffa sponsorer och uppföra en allaktivitetsrink med omklädningsbås vid skolan. Tillsammans med Pörtom daghems föräldraförening rf jobbar vi även med ett annat stort projekt, nämligen att med bidrag och talkokrafter förnya daghems- och skolgården med nya lekredskap, grönområden, amfiteater m.m. Gården, som även har pulkbacke och simbassäng, är en social knutpunkt under både skoltid och fritid.

Pilkkoset-kampanjen kommer att delfinansiera t.ex. utfärder som skolan ordnar och olika evenemang som Pörtom Hem och Skola rf ordnar. Vi valde Pilkkoset för att produktutbudet var brett och vi ville prova på att sälja andra produkter än tidigare år. Pilkkoset var inte bekant för oss sedan tidigare.

För att informera och motivera säljarna om Pilkkoset-kampanjen skrev Pörtom Hem och Skola rf:s styrelse ett infopapper som bl.a. innehöll en kort anvisning om hur man aktiverar sitt konto och hur Pilkkoset-teamsidan fungerar. Ett önskemål från vår sida är att Pilkkoset skulle erbjuda allt material även på svenska. 😀

Vi hade inte bestämt något vinstmål i euro. Alla gjorde sitt bästa utgående från sina egna förutsättningar och all vinst är ett välkommet tillskott till vår kassa. De produkter som såldes mest var sockor (populärast var Bambu, Merino, Kompressiosäärystin), Muminkassar och godis. Vi har inte hunnit utvärdera produkterna än, men sockorna är mjuka och sköna samt säljarna tyckte att bonusprodukterna var en riktigt trevlig överraskning!

Pilkkoset har ett välfungerande koncept för säljarna från början till slut: överskådlig katalog, tydliga anvisningar, enkel registrering av konto (tiimitunnus), bra teamsida (t.ex. enkelt att lägga in/ändra beställningar, möjligt att dela försäljningslänk till kunder, varje säljare såg både egen och teamets vinst), vänlig och kunnig kundtjänst, snabb leverans, produkterna snyggt packade i Pilkkoset-påsar enligt säljare och behändig beställningsbekräftelse till varje säljare som underlättade betalning och utdelning.

Juha, kampanjens ansvarsperson & Pörtom Hem och Skola rf:s styrelse

 

Pilkkoset on suomalainen perheyritys, joka on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankintakumppanina erilaisille ryhmille jo vuodesta 1988.

Juhlimme 35-vuotiasta yritystämme arpomalla 2800€ syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kanssa. Arvomme joka kuukausi 2×350€. Lue lisää ja tule juhlimaan kanssamme!🎈🎉

 

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.