Päivänkehrän koulu, 5K-luokka

Täältä tullaan leirikoulu ja Ahvenanmaa!
Jaa
Tuotto 1284 €

Olemme Päivänkehrän koulun 5K luokka (Espoo, K niinkuin ruotsin Kielikylpy), joka kerää rahaa ensi syksynä kutosluokan leirikoulumatkaan Ahvenanmaalle. Luokalla on 23 oppilasta, jotka tekivät isoimman myyntityön vanhempien auttaessa lähinnä tiimisivun kanssa.

Koitin tehdä kaiken mahdollisimman helpoksi myyjille, tein mm. hyvät ohjeet ja maksutietolaput tilaajille annettavaksi. Tyttäreni Linnea 5K:lta ohjeisti luokkalaiset, olimme yhdessä miettineet ja hän oli harjoitellut ohjeet ja niiden esittämisen etukäteen. Kampanjan aikana muistuttelimme myynnistä, annoimme vinkkejä ja kerroimme tilannetietoa tilauksesta. Tarjouduimme kuljettamaan tuotteita autolla myyjille, jos heillä oli vaikeuksia tulla noutamaan ne meiltä.

Tavoitteena oli 1000 euroa, ja ylitimme sen reilusti.

Tärkeimmät kriteerit olivat, että kyseessä olisi kestävä ja vastuullinen toiminta, ja että lapset voisivat tehdä mahdollisimman suuren osan työstä itse. Tiesin että Pilkkosilla on tuttavapiirissäni ja mm. työkavereissani ”kanta-asiakkaita”, jotka oikein odottavat Pilkkos-myyntikampanjoita. Lisäksi tiesin että Pilkkosten puolesta homma on hyvin mietitty ja tehty helpoksi ja luotettavaksi.

Tuotteilla on hyvä maine, suomalaisuus, ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Toki toive olisi että tuotteet myös valmistettaisiin lähellä ja vastuullisesti eikä Kiinassa. Sukat ovat todella suosittuja, muutoin tilaukset sisälsivät laajasti kaikenlaista valikoimasta.

Kaikki oli järjestetty oikein hyvin ja mietitysti. Tiimisivulla olisi kätevä päästä yksittäisten tilaajien tilauksiin käsiksi helpommin myös tilauksen jälkeen. (Nytkin ne kyllä löytyvät mutta hieman epäkätevästi tulostelinkkien takaa.)

Julia, kampanjan vastuuhenkilö

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.