Oulun Naisvoimistelijat ry, Vive-minit

Pilkkoset 35-vuotta synttäriarvonnan lokakuun voittaja.
Jaa

Olemme oululainen joukkuevoimistelu joukkue Vive- minit. Kisaamme tällä hetkellä 8-10 -vuotiaiden sarjassa, mutta keväällä siirrymme 10-12 -vuotiaiden sarjaan. Joukkuevoimistelussa kisataan syksyisin välineillä ja keväisin ilman välineitä. Tänä syksynä välineemme on pallo. Keräsimme varoja kisamatkoihin, jotka suuntautuvat usein Etelä-Suomeen.

 

Pilkkosten kuvasto oli laaja ja useat myyjät ja ostajat tunsivat Pilkkosten tuotteet jo ennestään. Lisäksi kaikki Minit rakastavat kisamatkoja, joiden kustannusten kattamiseen tarvitsimme onnistunutta myyntikampanjaa. Näistä syistä ryhmäämme ei tarvinnut sen kummemmin motivoida myyntiin.

Meidän tavoitteemme oli, että jokainen tyttö kerää 20 euroa myyntivoittoa. Laajan tuotevalikoman takia tähän tavoitteeseen pääsimme hienosti. Suosikki tuotteemme olivat karkit, pefletit ja sukat. Pilkkosia oli helppo myydä.

Myyntilinkkejä oli erityisen helppo jakaa sukulaisille ja tuttaville. Nettisivut ja kuvastot olivat helppoja käyttää ja lisäksi  tuotteet toimitettiin vielä kotiovelle asti. Tuotteet oli valmiiksi pussitettu ja nimetty myyjäkohtaisesti.  Voimme lämpimästi suositella Pilkkosia! Asiakaspalvelu oli erinomaista; helppoa, nopeaa ja mutkatonta! Asiakaspalvelu oli myös hyvin tavoitettavissa. Kiitos yhteistyöstä!

Sonja, kampanjan vastuuhenkilö

 

Pilkkoset on suomalainen perheyritys, joka on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankintakumppanina erilaisille ryhmille jo vuodesta 1988.

Juhlimme 35-vuotiasta yritystämme arpomalla 2800€ syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kanssa. Arvomme joka kuukausi 2×350€. Lue lisää ja tule juhlimaan kanssamme!🎈🎉

 

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.