Miten kerätä rahaa joukkueelle

Kerätkää rahaa joukkueellenne Pilkkosten varainhankinnan avulla ja saatte mukavan summan nopeasti, tehokkaasti ja helposti!
Jaa

Kaipaako joukkueenne kassa täydennystä? Rahankeräystä voi toteuttaa monella eri tavalla esimerkiksi järjestämällä arpajaisia tai myymällä leivonnaisia. Vaihtoehtona on parempikin keino! Kerää rahaa joukkueelle Pilkkosten varainhankinnan avulla ja saatte mukavan summan joukkueellenne nopeasti, tehokkaasti ja helposti.

Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Joukkueenne voi myydä tuotteitamme lähipiirilleen tilausjärjestelmämme kautta ja esimerkiksi pelien tai turnauksien lomassa.

Rahaa joukkueelle tarvitaan, jotta harrastaminen olisi kaikille mahdollisimman mukavaa ja seuran toiminta voisi jatkua huolettomasti.

Kerää rahaa joukkueelle Pilkkosten varainhankinnan avulla!

Varainhankinnan avulla joukkueet voivat rahoittaa ikimuistoisia pelimatkojaan, harrastamiseen tarvittavia varusteita ja vaikka harrastustilojen vuokria.

Pilkkosten myyntikampanjan avulla on helppo kerryttää joukkueen kassaa tienaamalla jokaisesta myydystä tuotepaketista 4€. Myynnissä ei ole vaadittavia minimimääriä, toimitamme tuotteet postikuluitta ja jokainen myyty tuotepaketti on vain plussaa ryhmällenne! Eli kampanjan suorittaminen on joukkueellenne täysin riskitöntä.

Kampanjan vastuuhenkilönä voi toimia esimerkiksi joukkueenjohtaja tai joukkuelaisen vanhempi. Olemme vastuuhenkilön apuna koko kampanjan ajan ja voimme luvata, että työ ei jää yksin vastuuhenkilön harteille!

Miten aloittaa?

Voitte aloittaa kampanjan olemalla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme tai täyttämällä nettisivuiltamme löytyvän lomakkeen: https://pilkkoset.fi/varainhankinta/aloita-ennakkomyynti/

Jos haluatte vielä tutustua toimintaamme ennen kampanjan aloittamista, voitte tilata meiltä ilmaisen tutustumispaketin: https://pilkkoset.fi/varainhankinta/tutustumispaketti/