Luokkaretki rahankeräys

Myyntikampanjassa myydään keskimäärin 15-17 pakettia tuotteita/myyjä. Kun jokaisesta paketista ansaitsee 4€ tuottoa, rahaa luokkaretkeen kertyy huimaa tahtia.
Jaa

Luokkaretken rahankeräys sujuu helposti Pilkkosten kanssa! Kun kerää rahaa luokkaretkeen varainhankinnalla, ei aina tarvitse lähteä tekemään myyntityötä isosti. Kannattaa käydä läpi oma lähipiiri ja aloittaa myyntityö siitä. Tai oikeastaan vielä lähempää – oman perheen sukkavarastot voisi olla ensimmäinen vaihe. Kuinka monet parittomat sukat teidän vaatekaapista löytyy? Se kuuluisa sukkamonster, joka syö pyykinpesukoneessa sukkia, lienee jokaisen kodissa tuttu.

Myyntikampanjassa myydään keskimäärin 15-17 pakettia tuotteita/myyjä. Kun jokaisesta paketista ansaitsee 4€ tuottoa, rahaa luokkaretkeen kertyy huimaa tahtia. Kuulostaako myytyjen pakettien määrä isolta? Tämä myyntipuu auttaa hahmottamaan, kenelle ja miten myydä.

Miten luokkaretken rahankeräys kannattaa aloittaa?

Aloita myyminen lähipiiristä

Käy läpi perheen tarpeet. Onko sukkia jäänyt pieniksi tai parittomiksi? Kaipaako pyyhkeet päivitystä? Onko tulossa juhlia tai merkkipäiviä, johon voisi ostaa valmiiksi lahjoja? Samoilla argumenteilla voi tarjota tuotteita myyntiin lähipiirissä: isovanhemmat, sukulaiset ja kaverit haluavat varmasti tukea myyntikampanjaa ja ostaa arjen käyttötuotteita.

Työpaikat ja ympärillä olevat tapahtumat

Vanhempien työpaikat ovat hyviä paikkoja myydä tuotteita. Tuotekuvasto taukohuoneessa on mukavaa luettavaa ja siitä löytyy vaihtoehtoja jokaiselle. Tuotteiden hinnat ovat jokaisen kukkaroon sopivat, joten pienellä summalla voi tukea luokkaretken keräystä.

Jos koululla on tapahtumia, joissa varainhankintaa voi tehdä, nämä tilaisuudet kannattaa käyttää myös hyväksi. On myös hyvä miettiä, että voidaanko kampanja ajoittaa niin, että se olisi samaan aikaan tapahtuman kanssa.

Tehokasta myyntiä somen ja sähköisien kanavien kautta

Tehosta myyntiä ja lähetä myyntilinkki whatsapilla tai sähköpostilla tuttavillesi. Linkin takaa asiakkaat löytävät Tiimikaupan ja voivat tutustua Pilkkosten laajaan tuotevalikoimaan ja tilata tuotteita.  Voit myös vinkata somen kautta, että myyt Pilkkosia. Näin tavoitat tehokkaasti asiakkaita. Jos ryhmällä on kotisivut tai blogi, kerro kampanjasta myös niissä.

Rahaa luokkaretkeen kertyy jokaisesta kaupasta, minkä myyjä tekee. Ja jokaisella toteutuneella myynnillä on suuri merkitys ryhmän onnistumiseen. Unelmista tulee totta, kun jokainen on valmis antamaan oman panoksen, edes pienen.

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella kokonaisvaltaisen paketin kuinka kerätä rahaa luokalle. Olemme auttaneet tuhansia tiimejä saavuttamaan tavoitteensa ja he ovat ansainneet yli 18 miljoonaa euroa.

Lukuisat luokat ovat keränneet rahaa kanssamme. Voit lukea heidän onnistumistarinoita nettisivuiltamme.

Haluaisitko, että otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää varainhankinnasta? Tilaa ilmainen tutustumispaketti ja asiakaspalvelumme soittaa sinulle ja esittelee sinulle lisää Pilkkosia.