Pakkaa pakettiin Pilkkosia!

Onko ryhmälläsi menossa Pilkkoset-myyntikampanja? Näin joulun alla moni myyntikampanja saa lisäpotkua joululahjaostoksista. Pilkkoset-tuotteista löytyy paljon kivoja lahjaideoita kaiken ikäisille, ja kun omankin pukinkontin täydentää sukilla, pyyhkeillä ja kerrastoilla, saa luokka tai ryhmä kivasti lisätilauksia ja lisätienestiä.
Jaa
Onko ryhmälläsi menossa Pilkkoset-myyntikampanja? Näin joulun alla moni myyntikampanja saa lisäpotkua joululahjaostoksista. Pilkkoset-tuotteista löytyy paljon kivoja lahjaideoita kaiken ikäisille. Täydennä myös oma pukinkotti sukilla, pyyhkeillä ja kerrastoilla, niin ryhmä saa kivasti lisätienestiä.

Kun ryhmä lähettää tilauksensa Pilkkosille viimeistään keskiviikkoaamuna 13.12., kerkeävät tuotteet perille jouluksi. Jos siis ryhmälläsi on kampanja menossa, kannattaa myyjille lähettää vinkki, että käyttävät joulusesonkia hyväksi myynnissä ja tilaavat myös omat joululahjat tätä kautta.

Keräsimme tähän suosikkituotteita, joista riittää lahjaideoita niin aikuisille kuin lapsillekin.

1. Bambupyyhkeet ja pellavaiset pefletit

Ihanan pehmoiset bambu pyyhkeet sekä kauniit pellavaiset pefletit kelpaavat kelle tahansa. Tämän yhdistelmän kanssa voi joulun jälkeen pinkaista salille tai uimahalliin uudella innolla joulun lepäilyjen jälkeen. Jos haluat antaa jollekulle isomman lahjan, niin pyyhe ja pefletti voisivat sopia lisukkeeksi vaikkapa kylpylälahjakorttiin.

2. Aloe-boxerit

Miesten aloe-boxerit ovat supersuosittuja ja moni mies onkin jo kirjoittanut nämä toivelistaansa. Vaikkei boxereita olisi osannut toivoa, voivat ne ollakin kiva yllätys isälle tai pojalle. Yhdistä ne pakettiin vaikkapa aloe-paidan tai urheilusukkien kanssa!

3. Sukkia ihan kaikille

Sukistaan Pilkkoset tunnetaan, niitä löytyy Pilkkoset-valikoimasta joka lähtöön. Ne ovat mukava lisä paketteihin tai helppo lahja sellaiselle, jolla on jo kaikkea: sukkia tarvitsee aina!

Koko perheelle lahjaksi sopivat Askel-sukat, koska niissä on erivärinen kuviointi koon mukaan. Teinit taas tykkäävät kulkea nilkat paljaana kesät talvet, joten Varreton-sukka kelpaa varmasti. Sporttihenkiselle lahjansaajalle sopii Kilpuri -sukka, ulkoilevalle Erä-sukka… ja listaa voisi vaan jatkaa ja jatkaa, käy kurkkaamassa koko sukka-valikoima täällä.

4. Kerrastot

Tekniset kerrastot sopivat niin nuorille kuin aikuisille ja eriväriset saumat auttavat pyykin lajittelussa, vaikka koko perheellä olisi samanlaiset kerrastot. Lämmin ja hengittävä kerrasto on ihana pukea päälle, jos vaikka välipäivinä pääsee ladulle tai jos tammikuussa on tulossa talvileirikoulu. Jos jollekulle haluaa antaa isomman lahjan, niin kerraston lisäksi voi luvata vaikkapa yhteisen laskettelureissun.

5. Lisä-ylläreitä pehmoisiin paketteihin

Jos pehmoiset paketit tuntuvat tylsiltä, niin niihin voi sujauttaa vaikkapa heijastimia mukaan. Vaikka päivä alkaa pian pitenemään, ei etelässäkään vielä hetkeen päästä kävelemään koulumatkoja päivänvalossa. Heijastimet tulevat aina tarpeeseen ja niitä löytyy joka makuun: on Otuksia, Klassikoita ja Liikennevaloja!