Kristiinankaupungin lukio, R23

Pilkkoset 35-vuotta synttäriarvonnan syyskuun voittaja.
Jaa

Olemme R-23, eli Kristiinankaupungin lukion ensimmäisen vuoden opiskelijat. Keräämme rahaa tällä hetkellä opintomatkaan, jota suunnittelemme yhdessä ja jonka lopullinen kohde päätetään sen perusteella, miten hyvin saamme varoja kerättyä. Rahaa toki tarvitaan lukioaikana myös muihin yhteisiin menoihin!

Opintomatka toimii hyvänä motivaattorina. Vitsailemme usein siitä, että jos ei rahaa saada kerättyä, niin sitten päästään vain Närpiön jäätelötehtaalle asti.

Tavoitteenamme oli saada noin 1000 euroa ja lopullinen tuottomme oli 980€.

Monet lähipiirissämme sekä esimerkiksi opettajat ovat kehuneet Pilkkosten tuotteita, joten tiesimme jo valmiiksi, että niille voisi olla kysyntää. Tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Erityisesti kaikenlaiset sukat ovat todella hyviä ja niille löytyi paljon ostajia. Pro-X -sukkia sekä merinovillasukkia myytiin useita pareja!

Tiimitunnukset ja verkkokauppa toimivat hyvin, tilausten kirjaaminen oli helppoa. Toimitus tuli perille nopeasti ja valmiit myyjäkohtaiset pussit helpottivat tuotteiden jakamista merkittävästi! Jokin kopioitava paperinen tilauslomakepohja voisi olla vielä kätevä esimerkiksi opettajainhuoneeseen tai muuhun vastaavaan paikkaan jätettäväksi. Myyntilinkin jakaminen oli todella näppärä keino myydä muuallakin asuville tutuille.

Tässä ajatuksia myös lukion R-23 ryhmänohjaajalta, joka oli tiiviisti mukana varainkeruussa. Itse olin tiiminvetäjänä ja hoidin tilaukset. Aluksi pelkäsin, että miten pärjään, kun en ole tietotekniikassa mitenkään kovin hyvä, mutta Pilkkoset sivuilla oli hyvät ohjeet ja ohjelma oli todella helppo.

Katja, kampanjan vastuuhenkilö

 

Pilkkoset on suomalainen perheyritys, joka on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankintakumppanina erilaisille ryhmille jo vuodesta 1988.

Juhlimme 35-vuotiasta yritystämme arpomalla 2800€ syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kanssa. Arvomme joka kuukausi 2×350€. Lue lisää ja tule juhlimaan kanssamme!🎈🎉

 

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.