Korpilahden yhtenäiskoulu 5lk.

Pilkkoset 35-vuotta synttäriarvonnan joulukuun voittaja.
Jaa

Myyntiporukkamme koostui noin kymmenestä vitosluokan perheestä (Jyväskylässä Korpilahden yhtenäiskoulun 5 lk). Vuonna 2012 syntyneillä on leirikoulua varten varainkeruuta ja me osa lähdimme kartuttamaan kassaa Pilkkoset- tuotteita myymällä.

Kerroin projektin etenemisestä koko sakille wa-ryhmässä sekä kehotin tutustumaan kotisivuihin. Leirikoulun varainkeruu oli vasta alkumetreillä, joten emme asettaneet euromääräistä tavoitetta.

Olen kaksi kertaa aiemmin vetänyt vastaavan Pilkkoset- myyntiprojektin ja teidän tuotteiden myynti on ollut aina helppoa. Oli myös helppo suositella tuotteita muille vanhemmille.

Värikkäät sukat oli monen mieleen. Monipuolinen valikoima sai kehuja. Arkisia tuotteita, joille löytyy helposti ostajia. Yhden ostajan sanoin: ”sukkia tarvitaan aina 😊 ”

Tilaussysteemi on toimiva. Itse en käyttänyt myyntilinkkiä, mutta osa hoiti sitä kautta myyntiä. Netissä myyntitilauksen tekeminen oli helppoa. Asumme suht lähellä toisiamme, joten tuotteiden jakaminen myyjille oli helppoa.

Asiakaspalvelusta sai aina nopeasti vastauksia. Toimitus oli nopeaa, vaikka myyntimme osuikin joulukuulle, sesonkiaikaan.

Kuvassa yhden myyjän lähettämä kuva … eli iloinen yllätys, kun myyjät sai bonustuotteita 😊 Arpajaisten voitto oli todella iloinen yllätys!

Kiitos itseni ja koko myyntiporukan puolesta 😊

Kampanjan vastuuhenkilö Heli.

 

Pilkkoset on suomalainen perheyritys, joka on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankintakumppanina erilaisille ryhmille jo vuodesta 1988.

Juhlimme 35-vuotiasta yritystämme arpomalla 2800€ syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kanssa. Arvoimme joka kuukausi 2×350€. Lue lisää.

 

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.