Kirkonkylän koulun neloset

Onnistunut myyntikampanja ja Pilkkosten bonuskampanjan voittaja!
Jaa
Olemme Kirkonkylän koulun nelosluokat HK, oppilaita luokissamme on yhteensä 44. Keräämme rahaa leirikouluun, jonka aiomme tehdä kuudennella luokalla.

Luokkien opettajat jakoivat tuotekuvastot oppilaille ja he välittivät wilmassa viestin vanhemmille. Viestissä kerroimme myyjien eduista, joilla motivoimme tuotteiden myymiseen. Jokainen myyjä sai monstermix makeissekoitus pussin jo myymällä 1 tuotepaketin! Sekä myyjien kesken suoritettiin arvonta missä pystyi voittamaan 9 erilaista karkkipussia. Tämä oli mielestäni loistava lisä myyntikampanjaan. Muistuttelimme myös luokan whatsapp-ryhmässä myyntikampanjasta ennen sen loppumista.

Luokalla ei ollut euromääräistä tavoitteita, joten olimme erittäin tyytyväisiä myyntiin!

Valitsimme Pilkkosten-tuotteet, koska valikoima on monipuolinen, emmekä halunneet myydä pelkästään karkkia. Valikoimasta löytyy runsaasti muutakin myytävää. Sukat olivat ehdottomasti myydyin tuotteemme!

Asiakaspalvelu oli erittäin hyvä ja nopeasti tavoitettavissa. Sähköisen myyntilinkin jakaminen oli helppoa esimerkiksi whatsapin kautta ja tilausten lisääminen järjestelmään onnistuu mutkattomasti. Tuotteiden jakaminen myyjille oli tehty helpoksi, kun jokaisen myyjän tuotteet oli pakattu omiin nimettyihin pilkkosten pusseihin. Tilatut tuotteet saapuivat vastuuhenkilölle nopeasti.

Henna, kampanjan vastuuhenkilö

Kirkonkylän koulun neloset voittivat tuottonsa lisäksi 200€ Pilkkosten kevään arvonnasta!

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.