Kesäkampanja

Kesäloma on useiden kuukausien mittainen. Kesällä on myös paljon erilaisia tapahtumia ja ihmiset liikkuvat ulkona. Ryhdyimme miettimään lisävaihtoehtoa sille, kuinka nuoret ja miksei vanhemmatkin voisivat hankkia varoja ryhmälle kesällä.
Jaa

Puro sanoo puli puli ja kasvot on palaneet ensimmäisen kerran. Kesähän on lähempänä kuin uskoinkaan!

Sadoilletuhansille nuorille koittaa nopeammin kuin uskommekaan – toivottavasti hyvin ansaittu – kesäloma. Useat lapset ja nuoret osallistuvat kesällä erilaisiin turnajaisiin, leireihin tai tekevät jonkun matkan yhdessä. Varoja näihin tapahtumiin on kerätty aiempien kuukausien, jopa vuosien aikana.

Kesäloma on useiden kuukausien mittainen ja kaikki nuoret eivät ole kesätöissä. Kesällä on myös paljon erilaisia tapahtumia ja ihmiset liikkuvat ulkona.

Me Pilkkosilla ryhdyimme miettimään lisävaihtoehtoa sille, kuinka nuoret ja miksei vanhemmatkin voisivat hankkia varoja ryhmälle kesällä. Mieleemme tuli seuraavat kriteerit:

  • myyjän tulisi olla helppo kuljettaa tuotetta mukana siellä missä ihmiset liikkuvat/kerääntyvät
  • tuotteella tulisi olla selkeä tarve kesällä
  • ostajan tulisi olla helppo käyttää se heti tai antaa se myöhemmin toiselle pienenä huomionosoituksena
  • tuotetta pitäisi pystyä myymään myös muille kuin tutuille ja sukulaisille.

Tuumailun tuloksena päädyimme meille uuteen tapaan ja tuotteisiin, nimittäin pat….  Hetkinen, mitäpä sitä tässä kertomaan. Menkää ja katsokaa itse täältä: uudistunut Pilkkoset.

Kesä tulee näyttämään, onnistuimmeko auttamaan teitä seuraavan haaveenne toteuttamisessa. Toivottavasti onnistumme – yhdessä.

Hyvää loppukevättä toivottelee yksi kasvonsa jo polttanut,

Jukka Ruotsalainen

Toimitusjohtaja

Pilkkoset Oy