Kempeleen Naisvoimistelijat, cheertanssijoukkue Tornado

Keräsimme varoja Tampereen kisareissua varten erityisesti bussiin ja majoitukseen ja osa kuluista saadaan katettua kampanjan tuloilla.
Jaa
Tuotto 576€

Olemme Kempeleen Naisvoimistelijoiden cheertanssijoukkue Tornado. Olemme 12-15 -vuotiaita ja treenaamme kahdesti viikossa. 

Teimme Pilkkoset-kampanjan, sillä halusimme kerätä varoja kevään 2022 kisakautta varten. Kauden pääkisat eli Tampereella järjestettävä Spirit 4-5 -kilpailu on meille samalla yhteinen reissu mukavalla porukalla. Kisamatkaa varten keräsimme varoja erityisesti bussiin ja majoitukseen.  Tavoitteemme oli, että jokainen myy vähintään viisi tuotetta ja se tuntui meille sopivalta. 

Valitsimme Pilkkoset, koska olimme kuulleet että tuotteet saapuvat meille valmiiksi lajiteltuina ja se kuulloosti helpolta ja nopealta. 

Suosikkituotteemme on ehdottomasti Herra Herkkusen tikkarit! Eri asiakkaita kiinnosti erilaiset tuotteet ja laaja valikoima helpotti myyntiä.

Olemme tyytyväisiä myyntikampanjaan, Pilkkosten nopeaan toimintaan ja selkeään nettijärjestelmään. Odotamme myös innolla kevään kisareissua jonka kuluista osa saadaan katettua kampanjan tuotoilla. 

Anna, kampanjan vastuuhenkilö

 

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.