Kaunisnurmen koulun 4M musiikkiluokka

Rahan keruu tulevaa leirikoulua varten päätettiin aloittaa jo ajoissa, jotta kuudennella luokalla päästään sinne, minne halutaan.
Jaa
Tuotto 656€

Kaunisnurmen koulun 4M musiikkiluokalla on 18 oppilasta. Rahan keruu tulevaa leirikoulua varten päätettiin aloittaa jo ajoissa, jotta kuudennella luokalla päästään sinne, minne halutaan. Kohdetta ei ole vielä päätetty, mutta todennäköisesti se sijaitsee kotimaassa.

Koska luokallamme on tämän lukuvuoden aikana ollut useampia rahankeräysprojekteja, osallistui jokainen tähän projektiin omien voimavarojensa mukaan. Emme asettaneet myynnillemme mitään tavoitetta. Halusimme ainoastaan kartuttaa luokan kassaa. Tässä tavoitteessa onnistuimmekin ihan mukavasti.

 

Päädyimme tekemään Pilkkoset-kampanjan, koska selatessamme erilaisia rahankeräysprojekteja internetissä, huomasimme, että Pilkkoset-myynti tuottaa hyvin. Lisäksi myyntituotteet ovat monipuoliset.

Pilkkosilta oli kätevä tilata, kun jokainen kirjasi itse tilauksensa suoraan internettiin. Lisäksi tuotteet tulivat valmiiksi myyjien mukaan pakattuina. Ja kun myyjät on kerran näpytelty Pilkkosten sivuille, on helppo tehdä uusi kampanja.

Eeva, Kaunisnurman koulun 4M vastuuhenkilö

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

 

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.