Onnistumistarinoita seuroilta ja joukkueilta

Sadat eri lajien joukkueet ja seurat ansaitsevat vuosittain rahaa turnaukseen, pelimatkaan tai harjoitusleirille Pilkkosten Retkirahoituksen avulla.
Jaa
Kun joukkueesi kustannuksia nostavat harjoitusleiri, turnausmatka, pelimatka tai varustehankinta, Pilkkosten Retkirahoituspalvelu auttaa. Joukkueen varainhankinta on helppoa, kun ei tarvitse tilata tavaroita varastoon eikä maksaa yli jäävistä tuotteista. Tuotemyynti on ylivoimaisesti suosituin varainhankintatapa ja sitä ovatkin käyttäneet jo sadat “sportit” vauvasta vaariin.

OLS-00 onnistui!

joukkueetKeräsimme syksyn 2012 aikana tehdyllä Pilkkoset-kampanjalla varoja poikien matkaan Pajulahteen jalkapalloturnaukseen. Varoilla rahoitettiin bussimatka Oulusta Lahteen. Tuotteita saatiin myytyä yli odotusten ja tavaraa tulikin Ouluun useita pahvilaatikollisia. Kampanja kannatti. Yhteistyö oli helppoa ja mutkatonta! Kiitos!

Ystävällisin terveisin Tiina, tiimivetäjä


Talkoohommilla muodostelmaan

Me teemme koko vuoden talkoohommia lastemme muodostelmaluistelujoukkueelle Team Soleilille ja tämä oli yksi talkoo, johon jokainen perhe otti osaa. Emme tehneet mitään tavoitetta myyntiin ryhtyessämme, toivoimme vaan, että mahdollisimman monet saisivat myytyä tuotteita hyvin.

joukkueetTuotto käytetään erilaisiin joukkueen menoihin. Joukkue teki esimerkiksi juuri kilpailumatkan Puolaan, jossa voittivat kultaa. Lisäksi tuottoa on käytetty Suomessa tapahtuviin kilpailumatkoihin: bussimatkoihin ja yöpymisiin. Olen ollut vastaavana henkilönä erittäin tyytyväinen siihen, miten asiat hoidettu Pilkkosilla.

Terveisin vastuuhenkilö Marika / Team Soleil


Ikitys-juniorit saavuttivat tavoitteensa

joukkueetSählyjoukkue Ikitys-juniorit, jossa pelaavat 98-00 syntyneet pojat, olivat vailla varoja. Toiminnan aloittamiseksi joukkueen valmentaja joutui sijoittamaan omia varojaan.

Nyt tehdyllä Pilkkoset-myynnillä saimme ”velat” maksettua ja poikien tuomarimaksut ynnä muut juoksevat kulut pois alta, minkä lisäksi varoja jäi vielä ensi vuodellekin muutama satanen. Saavutimme tavoitteemme!

Vastuuhenkilö, Aila


Maksuttomuus on seuramme toiminnassa ensisijainen kriteeri

Seuramme rahat alkoivat olla lopussa syksyllä 2012, eikä niistä riittänyt miesten salibandyjoukkueiden toimintaan. Seuramme on pieni – siihen kuuluu vain kaksi joukkuetta. No, kaikki käärivät hihansa ja keräsivät rahaa Pilkkoset-tuotteiden myynnillä yli 1 000 euroa seuran kassaan sillä seurauksella, että salibandypelit jatkuvat myös keväällä 2013, eikä pelaajilta tarvitse periä sen suurempia maksuja.

joukkueetMaksuttomuus on seuramme toiminnassa ensisijainen kriteeri, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua toimintaan taloudellisista lähtökohdista huolimatta. Myymällä laadukkaita tuotteita ei kenenkään tarvitse laittaa omaa rahaa kiinni seuran toimintaan.

Mikko Nikkilä, puheenjohtaja Ruukin Into ry


Suunnistamalla kohti Joensuuta

Tavoitteena oli kerätä rahaa Pilkkoset-myynnillä seuraaviin tapahtumiin, muun muassa SM-viestiin Joensuussa heinäkuussa sekä lokakuussa 2013 pidettäviin seuramme 110 -vuotisjuhlien ohjelman järjestämiseen.

suunnistusYhdessä tehden saimme tavoitteemme kasaan, mutta totta kai vieläkin löytyy muutamia sellaisia seuran piiristä, jotka eivät tällaisiin tempauksiin osallistu ja se harmittaa kyllä minua. Tämä on tuttu konsepti jo vuosien varrelta ja olemme myyneet sukkia jo useampana vuotena. Minulle toiminta tuttua myös työssäni opettajana, kun olemme keränneet leirikoulurahoja. Kiitokset yhteistyöstä ja seuraava kertahan varmaan taas tulee pian.

Kirsi-Marja, HML Tarmo


SunLahti, täältä tullaan!

Meidän kampanjamme sujui oikein hyvin ja olin todella tyytyväinen teidän palveluunne. Ehdottomasti suosittelen teitä kaikille ja toivon, että seurassamme tehdään vielä usein varainkeruuta teidän kauttanne!

voimisteluMeillä ei ollut varsinaista tavoitetta. Ohjeeksi olin antanut, että jokainen pyrkisi myymään tuotteita kymmenelle henkilölle. Tätä kaikki eivät olleet tehneet, mutta toisaalta moni taas oli myynyt vain parille henkilölle mutta kummallekin tosi monta tuotetta. Olimme erittäin positiivisesti yllättyneitä tuotosta. Mistään muusta varainkeruusta ei koskaan ole saatu noin hyvin rahaa.

Tuotteet saapuivat sovittuna päivänä ja saimme ne jakoon taas suurimmalta osin samana päivänä. Nimikoidut kassit olivat todella hieno asia! Samoin teiltä tullut koontilista, joka vastasi täysin omaani.

Käytämme tuoton Sun Lahti -reissuumme. Osan olemme jo käyttäneetkin Vantaalla olleiden yhteisharjoitusten bussikuljetuksiin ja lounaisiin. Mukavaa kesää ja kiitos vielä todella hyvästä palvelusta!

Ystävällisin terveisin Maija, Lahjan Tytöt


Sukkakaupalla rahat pesispoikien paitoihin

pesäpalloTämänkertaisen Pilkkoset-kampanjan päätimme suorittaa vain joukkueen sisällä, koska tarkoituksena ei ollut myydä sukkia muille, vaan täydentää joukkueen pelaajien perheiden sukkavarastot kesäksi kuntoon.

Olemme todella tyytyväisiä saatuun tuottoon. Tuotto menee poikien pesisjoukkueen kuluihin ja treenipaitoihin.

Tuula, Oulunsalon Vasama


Matkakertomus Cetus-vesipalloilijoiden reissusta Kreetalle

Cetus-vesipalloilijat matkustivat Kreetalle 21 vesipallon pelaajan voimin. Mukana oli myös 2 valmentajaa sekä 4 vanhempaa. Vesipalloilijoista suurin osa oli C- ja B-junioreita, mutta myös muutama aikuisten sarjassakin jo pelaava.

vesipalloKoska ei ollut turistikausi, matka taittui Helsingistä Frankfurttiin, Frankfurtista Ateenaan ja sitten Ateenasta Kreetalle. Rethymonissa pelattiin vesipalloa paikallista seuraa vastaan ja pidettiin yhteisiä harjoituksia. Harjoituksia oli joka päivä yhtä päivää lukuun ottamatta.

Lepopäivänä tehtiin retki paikallisen Suomi-koulun opiskelijoiden kanssa saaren etelärannalla sijaisevaan mahtavaan rotkoon, 1500-luvulta peräisin olevaan luostariin ja lopuksi kävimme pienessä rantakylässä syömässä. Kuva on kyseiseltä retkeltä ja kuvassa on mukana myös Suomi-koulun opiskelijoita.

Isäntien kanssa vietettiin myös mukava yhteinen illanvietto ja isännille vietiin tuliaisina myös Pilkkosten sponssaamat pyyhkeet. Lisäksi veimme namia, Muumi-tuotteita ym. mukavaa.

Sukkamyynnillä keräämillä rahoilla saimme kustannettua aamupalat sekä bussikustannukset retkellä.

Terveisin Virpi, Cetus-vesipalloilijat