Isabel ja Daniel taksvärkissä Pilkkosilla

Vantaan koulujen taksvärkki-päivänä saimme toimistolle kaksi reipasta nuorta, Isabelin ja Danielin. Lue mitä he kirjoittivat päivästään.
Jaa

isabel_taksvärkkiTax värkkipäivä pilkkosilla

Tulin kysymään pilkkosilta tax värkkipaikkaa veljeni kanssa ja saimme paikan. Täytimme lomakkeet ja tutustuimme henkilökuntaan sekä tapasimme toimitusjohtajan.
Kun tulimme töihin puhuimme aluksi vähän hommistamme ja siitä minkälainen yritys pilkkoset on.  Työpäivän aluksi katselimme vähän paikkoja. Työtehtävinä meillä oli etsiä tietoa googlesta ja kirjoittaa ne koneelle, lenkittää koira, kirjoittaa unelmasta ja siitä miten unelman toteuttamiseen voisi kerätä rahaa.
Päivä ja tehtävät olivat kivoja.

– Isabel 6.lk

 

daniel_taksvärkkiPilkkosilla tax värkki

Tulin siskoni kanssa kysymään tax värkki paikka Pilkkosilta ja heti tärppäsi. Kävimme täyttämässä lomakkeet, tutustuimme henkilökuntaan ja tulimme töihin. Töihin tuleminen ei juurikaan jännittänyt, sillä olin ennenkin ollut tax värkissä, mutta paikka oli silloin kauppa. Työpäivän alussa juttelimme hieman henkilökunnan kanssa ja sovimme mitä teemme. Sen jälkeen kävimme katsomassa rakennusta ja rakennus olikin Lauri Pihkalan pesäpallon kehittäjän vanha talo. Rakennuksen katsauksen jälkeen menimme tietokoneelle selvittämään kaupunkeja ja postinumeroja josta tilauksia oli tehty. Söimme sitten keksiä ja joimme mehua ja sen jälkeen kävimme ulkoiluttamassa toimistokoiran, joka oli kiltti ja reipas. Kyselimme tassua ja sitten koira antoi palkitsimme koiran-namuilla ja hölkkäsimmekin vähän. Ulkoiluttamisen jälkeen kirjoitimme unelmista joiksi ilmeni hienot huvi –ja vesipuistot. Kirjoitimme nämä pienet blogit ja lähdimme hyvillä mielin kotia kohti.

– Daniel 8.lk