Harjuniityn yhtenäiskoulu 5C

Pilkkoset-tuotteet ovat olleet kysyttyjä ja niiden laadukkuutta on kehuttu paljon, joten halusimme vastata kysyntään ja käynnistää myyntikampanjan.
Jaa
Tuotto 788€

Nokian Harjuniityn yhtenäiskoulun 5C luokalla on tavoitteena päästä leirikouluun nuorisokeskus Marttiseen Virroille ja tekemämme Pilkkoset-kampanjan jälkeen luokka on jo lähellä leirikoulu unelmaa.

Kampanja käynnistyi, koska Pilkkoset-tuotteet ovat olleet kysyttyjä ja niiden laadukkuutta on kehuttu paljon. Halusimme vastata kysyntään ja käynnistää tämän kampanjan mikä oli useammalle jo ennestäänkin tuttu. Tässä myyntikampanjassa suosikiksi osoittautui Hamam-pyyhkeet ja sukkapuolelta Pro x varrettomat sukat. Runsaasti myös tilattiin bambu tuotteita.

Emme asettaneet myyntitavoitetta vaan halusimme kampanjoida ilman myyntipaineita. Olemme erittäin tyytyväisiä 788eur tuottoon.

Pilkkoset kampanja on ollut miellyttävä ja helppo toteuttaa. Kampanjan aikana apu oli puhelimitse nopeasti saatavilla ja palvelu oli aina ensiluokkaisen ystävällistä. Tilausjärjestelmä on selkeä ja tuotteet tulivat nopeasti, sekä ovat selkeästi pakattu. 

Lämpimästi suosittelemme Pilkkoset-kampanjaa kaikille!

 

Krista, myyntikampanjan vastuuhenkilö

 

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.