Espoon Tanssiopiston daCi-ryhmä

Onnistunut myyntikampanja ja Pilkkosten bonuskampanjan voittaja!
Jaa

Ryhmä on perustettu daCi -Dance and the Child International Conference 2024 konferenssimatkaa varten, ryhmä edustaa Espoon Tanssiopistoa. Nuoret pääsevät osallistumaan tanssitunneille sekä esiintymään heinäkuussa 2024 Slovenian Ljubljanassa tapahtuvassa kansainvälisessä tapahtumassa.

Tutustuttuamme Pilkkoset yritykseen sekä yrityksen toimintatapaan, päätimme kokeilla Pilkkoset varainkeruu kampanjaa. Päätöstä tuki se, että pienellä kynnyksellä oli mahdollista kokeilla palvelua ilman suuria pakottavia myynti paineita, lisäksi suurimmalle osalle yritys oli täysin uusi tuttavuus. Ryhmämme jäsentä saamme kiittää, että hän toi Pilkkoset tietoisuuteemme.

Arvostamme, että tuotteet oli pakattu puolestamme valmiiksi, joten tämä helpotti tuotteiden jakamista. Kampanjan vaiheet olivat hyvin selkeitä sekä asiakaspalvelusta sai erittäin ystävällistä palvelua. Asiakaspalvelu opasti mm varainkeruu kampanjan aloittamisessa.

Tuotevalikoimasta löytyi jokaiselle jotain itselleen tarpeellista pyyhkeistä sukkiin, joten meille ei varsinaisesti muodostunut yhtä hittituotetta ylitse muiden. Tuotteet ovat osoittautuneet laadukkaiksi, lisäksi tuotteissa on hinta laatu kohdallaan, joten lämpimät suositukset. Mikä hienointa, yritys on suomalainen perheyritys.

Jaana, vastuuhenkilö

Espoon Tanssiopiston daCi-ryhmä voitti tuottonsa lisäksi 200€ Pilkkosten kevään arvonnasta!

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.