Eräpartiolippukunta Limingan Niittykärpät

Mahtava tuotto Lakeuden omalle jamboreejoukkueelle!
Jaa
Tuotto 1512 €

Eräpartiolippukunta Limingan Niittykärpät kerää rahaa Etelä-Korean partioleirimatkaa varten. Niittykärpistä lähtijöitä on kaikkineen 25. Varoja kerätään talkoilla ja myös sukilla!

Tavoitteemme oli saada tuottoa 1500-2000 €, Saimme tuottoa hieman yli 1500 €, jolla katetaan melkein puolet yhden osallistujan leirimaksusta. Jokainen euro on tärkeä, ja tarvitaan mahdollistamaan nuorten unohtumaton reissu.

Pilkkosten tuotteet ovat laadukkaita. Partiolaisten ehdoton suosikki on Erä-sukat, jotka sopivat vaelluskenkiin kuin nakutettu.  Lisäksi toimiva verkkokauppa ja asiakaspalvelu puhuu Pilkkosten puolesta.

Myyntilinkit tehostavat myyntiä huomattavasti, ihan huippu uudistus. Pilkkosten asiakaspalvelu on timanttia. Tuotteet tulevat aina sovitusti!

– Kati, kampanjan vastuuhenkilö ja nuoren partiolaisen huoltaja

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.