Kesän parhaat jalkapalloturnaukset

Turnaus-reissu on hieno kokemus koko joukkueelle. Tässä kesän parhaat jalkapalloturnaukset, ideoita rahoitukseen ja tietoa myös ulkomaan turnauksista.
Jaa

Junnufutaajat ja heidän perheensä ovat tottuneet pelaamaan tai seuraamaan pelejä säässä kuin säässä. Suomessa kesä on kuitenkin parasta aikaa jalkapalloharrastajille. Tänäkin kesänä erilaiset turnaukset ympäri Suomea keräävät juniorijoukkueet kisailemaan.

Turnauksiin on valmistauduttava hyvissä ajoin oli sitten kyseessä seuran itse järjestämä turnaus tai toisen seuran turnaukseen osallistuminen. Turnausjärjestelyt vaativat paljon aikaa ja rahaa, mutta kaiken vaivan palkkana on yleensä huikea turnaus, josta jää kivoja muistoja, uusia ystäviä ja pelikokemusta.

Jalkapalloturnauksista löytyy helposti infoa netistä. Palloliiton sivuilta löytyy turnauskalenteri sekä tietoa turnausten järjestäjille, pelaajille ja joukkueen johtajille. Turnausten omilta sivuilta löytyy tietoa esimerkiksi majoitusmahdollisuuksista ja kulkuyhteyksistä. Jos turnausmaksut, matka- ja majoituskulut tuntuvat nousevan liian korkeiksi, on Pilkkoset-kampanja helppo tapa saada rahaa matkakassaan. jalkapalloturnaukset

Ilmoittautumisaika moneen kesän turnaukseen menee umpeen jo huhti-toukokuussa, eli jos joukkue ei ole vielä ilmoittautunut, nyt kannattaa toimia! Listasimme tähän infoa muutamasta isoimmasta kansainvälisestä turnauksesta Suomessa:

Helsinki Cup on Suomen suurin lasten ja nuorten jalkapalloturnaus sekä tytöille että pojille. Hesa Cup järjestetään tänä vuonna 10.-15.7. ja ilmoittautua voi vielä 15.4. asti. Pelien lisäksi on Helsinki Cupissa perinteisesti suuri avajaiskulkue, disko sekä paljon muuta ohjelmaa.

Toiseksi suurin junioriturnaus löytyy Kokkolasta. Kokkola Cup järjestetään 20.-23.7. ja ilmoittautumiset on tehtävä 30.4. mennessä. Kokkolassa peli- ja majoituspaikat ovat lähellä toisiaan ja oheistoimintaakin riittää. Pelaajat saavat ale-hintaisen rannekkeen Power Park –huvipuistoon.

Myös länsirannikolta löytyy iso, kansainvälinen turnaus. Wasa Football Cup on kolmen päivän kesätapahtuma jossa ystävät ja perheet kokoontuvat. Wasa Football cup järjestetään 7.-9.7.2017. Ilmoittautumiset 31.5. mennessä.

Jos joukkue haluaa lähteä ulkomaille pelaamaan, löytyy turnauksia läheltä ja kaukaa. Ulkomaan turnauksista kiinnostuneiden kannattaa kurkata Pelimatkat –sivulle.

Jos tarvitset apua turnausmatkan rahoitukseen, kurkkaa tänne.