Alkulan päiväkoti, Poutapilvet-metsäryhmä

Tavoitteena oli saada kasaan rahat bussiin ja teatterilippuihin, mutta myynti ylitti tavoitteen ja pystymme tekemään myös toisen retken kevään aikana.
Jaa
Tuotto 764€

Olemme metsäryhmä Poutapilvet Äänekoskelta, Alkulan päiväkodista. Ryhmässä seikkailee yhteensä 15 lasta, eskareita ja viskareita sekä kaksi opea ja hoitaja. Meillä oli tavoitteena kerätä kevätretkirahaa, koska suunnitelmissa oli päästä katsomaan naapurikuntaan Onneli ja Anneli – teatteriesitystä.

Lapset vanhempineen olivat aktiivisia ja tunnollisia myyjiä. Kertoipa lapset myös käyttäneensä pientä painostusta mm. isovanhempiin, että tilauksia saatiin sen verran, että luvattu karkkipussi tuli kaupantekijäisiksi. Innokkaita tulevia kauppiaita siis kasvamassa. 

 

Tavoitteena meillä oli saada kasaan rahat bussiin ja teatterilippuihin, mutta myynti ylitti tämän tavoitteen sen verran reilusti, että pystymme tekemään myös toisen retken kevään aikana Leos leikkimaahan Jyväskylään. 

Valitsimme Pilkkoset, koska tuoteet olivat tuttuja ryhmän aikuisille jo edellisiltä vuosilta. Niistä yleensä jokainen löytää itselleen sopivia tuotteita. Tuotteet ovat myös kestäviä ja sopivat mummista lapsenlapsiin. 

Pilkkoset on loistava konsepti  varainhankintaan. Tiimisivut, tilaaminen, tuotteiden pakkaaminen ja toimittaminen, kaikki sujui selkeästi ja nopeasti. Ei voisi enää helpompaa olla. Kiitos yhteistyöstä!

Tiimimme kuva kiteyttää meidän projektia: sukkia mummista lapsiin ja lapsen lapsiin.

Poutapilvien puolesta Annika Rekonen 

 

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.