Alavuden Peli-Veikot U9

Pilkkoset 35-vuotta synttäriarvonnan joulukuun voittaja.
Jaa

Alavuden Peli-Veikot ry APV on liikuttanut alavutelaisia jo useassa sukupolvessa ja on nyt seitsemänkymppisenäedelleen vetreä ja entistäkin elinvoimaisempi seura.

Myyntikampanjan teki APV U9 joukkue. Joukkueemme koostuu 6-9 vuotiaista pelaajista ja harjoittelemme kaksi kertaa viikossa.

Keräsimme rahaa mm. jäämaksuihin- Tavoitteeksi laitettiin 800€. Meidän tuotto oli 973€, joten olimme todella tyytyväisiä 😊

Vastuuhenkilönä motivoin vanhempia Pillkoset tuotteiden myyntiin niiden helppoudella myydä tuotteita, koska olen ennenkin myynyt tuotteita. Suosikki tuotteita olivat sukat ja kodin tekstiilit.

Tiimitunnuksen jako oli helppoa ja vaivatonta.  Tuotteet olivat pakattu niin, että vastuuhenkilönä minun oli helppoa jakaa tuotteet myyjille.

– Vastuuhenkilö Tarja-

Pilkkoset on suomalainen perheyritys, joka on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankintakumppanina erilaisille ryhmille jo vuodesta 1988.

Juhlimme vuonna 2023 35-vuotiasta yritystämme arpomalla 2800€ syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kanssa. Arvoimme joka kuukausi 2×350€. Lue lisää.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.