Aamu alkaa ihanasti aloella

Hyvin harva meistä on vielä aloittanut aamuaan vetäisemällä päälleen aloesta valmistetut alusvaatteet. Nyt se on kuitenkin mahdollista, sillä olemme tuoneet valikoimaamme uuden materiaalin.
Jaa

Suurin osa meistä tietää aloe-kasvien ja aloe veran hyvää tekevistä vaikutuksista iholle, kuten esimerkiksi palovammojen tai allergisten reaktioiden hoidossa. Iso osa meistä on myös ehtinyt maistaa aloesta valmistettua juomaakin, jonka terveydellisistä vaikutuksista monet blogaajat ja terveysgurut ovat hehkuttaneet. Hyvin harva meistä on kuitenkaan vielä ehtinyt aloittaa aamuaan vetäisemällä päälleen aloesta valmistetut alusvaatteet.

Nyt se on kuitenkin mahdollista, sillä olemme tuoneet tuotevalikoimaamme aloeviskoosikuidusta valmistettuja alusvaatteita. Aloeviskoosi on sitä, mitä jää jäljelle, kun kosmetiikka- ja elintarviketeollisuus hyödyntävät ensin kasvin lehdistä saatavan geelin.

Hyvää tekevä aloe

Aloen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa hyvä hengittävyys, joten kosteus pääsee siirtymään pois iholta jättäen sen kuivan ja raikkaan tuntuiseksi koko pitkän päivän ajaksi. Aloeviskoosikuidusta valmistettu kangas on myös todella kevyttä sekä aivan uskomattoman pehmeän tuntuista ihoa vasten. Tämän kaiken lisäksi aloe on luonnollisesti antibakteerinen. Aloe vera on ominaisuuksiltaan uskomattoman monipuolinen kasvi.
Pilkkosten aloe-tuotteissa on 50 % aloeviskoosikuitua. Tuotevalikoimaan kuuluu aluspaitoja ja alushousuja sekä miehille että naisille. Käy kurkkaamassa tarkempia tietoja tuotteista täältä.