Vida Sinkki + B6 ja Vida D-vitamiini

20 € / 2 purkkia

Vida Sinkki + B6 valmisteen sisältävä sinkki edistää hiusten, ihon ja kynsien pysymistä normaaleina. Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B6-vitamiini edistää sinkin imeytymistä ja edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja. Vida D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina ja ylläpitää lihas- ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Ainesosat


Vida Sinkki + B6 120 kpl.
Ravintolisä.
Ainesosat: Sinkkipikolinaatti (alkuperä: muu kuin EU), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini, alkuperä: muu kuin EU), paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton. Soveltuu myös vegaaneille.
Käyttöohje: 1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Vida D-vitamiini 200 kpl.
Ravintolisä.
Ainesosat: Ekstra neitsytoliiviöljy, gelatiini (nauta), kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli), kolekalsiferoli (alkuperä: muu kuin EU).
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton.
Käyttöohje: 1 kapseli päivässä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Määrä

120 tablettia + 200 kapselia


Malli (tuotenumero)

120 tablettia + 200 kapselia (80403)


Lisätietoja


Vida Sinkki + B6

1 tabletti sisältää, 1 tablet innehåller/1 tabl. * %
Sinkki / Zink25 mg250 %
B6-vitamiini/B6-vitamin4,0 mg286 %
Laktoosi/Laktos 0g/100g

Vida D-vitamiini
1 tabletti sisältää, 1 tablet innehåller/1 tabl. * %
D3-vitamiini / D3-vitamin50 µg1000 %
Laktoosi/Laktos 0g/100g