Pilkkoset ūüß° Elsan Ekopaja

Uuden kumppanin kanssa arvot kohtasivat heti.
Jaa

Kumppanuuden alkutarina

Elsan Ekopajan perustaja Mari Tiira otti yhteyttä Pilkkosiin. Pilkkosista välittyi heidän arvojensa ja yrityksen kielen kautta juuri sellainen oikea ja lämmin energia, missä on hyvä ihmisen olla. Jo ensimmäisessä puhelussa Mari Tiiran ja yrittäjä Matti Skutnabbin välillä löydettiin luonteva yhteys ja alettiin käyttää sanaa Kumppanuus.

Kävi ilmi, että Pilkkosille on vuosien varrella ehdotettu monenlaisia tuotteita myyntiin ja arviossa käy paljon tuoteryhmiä. Ensimmäisen kerran Pilkkosten historiassa jokainen tuotearviointiin osallistuva oli välittömästi ihastunut ja varma siitä, että Elsan Ekopaja sopii täydellisesti Pilkkosten tuoteperheeseen.

Mari Tiira ja Jenni √Ąij√§l√§, Elsan Ekopajan yritt√§j√§t, tapasivat ensimm√§isen kerran koko Pilkkoset-tiimin teamsin v√§lityksell√§ kev√§√§n korvalla. Kumppanuuden aloitus tuntui helpolta ja pienen Elsa-tyt√∂n tarina kosketti jokaista osallistujaa. Tapaaminen loi turvallisen ja l√§mminhenkisen pohjan yhteiselle menestystarinalle.

Matti on luonut menestystarinoita pitkäjänteisellä ja oivaltavalla työllä. Mari taas perustaa tekemisensä uusien ideoiden ja niiden hiomisen virtaukseen. Yhdessä näistä voimista saatiin hiottua kaunis kokonaisuus koko tiimin avulla.

Pilkkosten pitkä kokemus varainhankinnan alalta ja Elsan Ekopajan rakkaus väreihin, luontoon ja tuoksuihin on luonut jotain aivan uudenlaista, raikasta ja lämmintä ryhmien varainhankintatyöhön.

-Mari Tiira, Elsan Ekopajan perustaja

Tutustu Elsan Ekopajan varainhankintatuotteisiin.

 

 

Pilkkoset tarjoaa 35 vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.