Myyjäedut syyskaudella 2023!

Haluamme palkita kaikki myyntikampanjaan osallistuvat myyjät kivoilla lahjoilla.
Jaa

Kivoja lahjoja ahkerille myyjille!

Kiitos että olet mukana myyntikampanjassa ja haluat tukea ryhmääsi. Jotta myynti olisi vielä pikkaisen mukavampaa, kaikki myyntikampanjaan osallistuneet myyjät saavat kivoja etuja.

Saitko myytyä yhden tuotepakkauksen – onneksi olkoon!

Myyjälahja 1: Jokainen myyjä, joka on tallentanut/ottanut vastaan Tiimisivuilla vähintään yhden tuotepaketin (1 pkt) tilauksen, saa Pro-X sukat kaupan päälle ( 1 pari/ myyjä). Sukat toimitetaan tuotteiden mukana.

Tämä yhden koon sukka sopii jalkaan 36-48 ja ei taatusti hierrä eikä kierrä. Sukkaa on myynnissä kolmella eri varren pituudella ja monessa eri värissä. Tutustu lisää tuotteeseen.

Myyjälahjat

Kävikö kauppa ja sait myytyä 10 tuotepakettia – huippua! 

Myyjälahja 2: Jokainen myyjä, joka on tallentanut/ottanut vastaan Tiimisivuilla vähintään 10 tuotepaketin tilauksen, saa 500g karkkipussin kaupan päälle ( 1 kpl/ myyjä). Karkkipussi toimitetaan tuotteiden mukana.  Tästä pussista riittää herkuteltavaa itselle ja jaettavaksi isommallekin porukalle.

Lisäksi jokainen myyjä saa tilaamansa tuotteet uudelleen käytettävässä kuitukassissa. Tämä on jumppakassin mallinen, joten siinä on helppo kuljettaa tilatut tuotteet kotiin ja vaikkapa asiakkaalle. Toimii hyvin myös treenikassina.

Etujen arvo on yhteensä 14€.

Haluatko aloittaa myyntikampanjan ja saada nämä edut? Se onnistuu kätevästi joko soittamalla meille puh. 010 327 8500 tai täyttämällä tämä lomake.

Pilkkoset tarjoaa 35-vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta. Lue lisää syksyn synttärikampanjasta ja tule juhlimaan kanssamme! 🎈🎉