Myyjäedut syyskaudella 2022!

Haluamme palkita kaikki myyntikampanjaan osallistuvat myyjät kivoilla lahjoilla.
Jaa

Kivoja lahjoja ahkerille myyjille!

Jotta myynti olisi motivoivaa, kaikki myyntikampanjaan osallistuneet myyjät saavat kivoja etuja. Meistä on mukavaa, että saamme antaa kivoja lahjoja ahkerille myyjille sekä kampanjan alussa, että lopussa.

Kampanjan aluksi

Jokainen myyjä saa tuotekuvaston mukana Pro- X varreton sukat. Laita sukat jalkaan ja totea, miten hyvät nämä suuren suosion saaneet sukat ovat. Tai ota ne mukaan, kun esittelet tuotteita myyntikuvaston avulla.

Tämä yhden koon sukka sopii jalkaan 36-48 ja ei taatusti hierrä eikä kierrä. Sukkaa on myynnissä kolmella eri varren pituudella ja monessa eri värissä. Tutustu lisää tuotteeseen.

Myyjälahjat

Kampanjan päätteeksi.

Jokainen myyjä, jolla on Tiimisivuille tallennettuna vähintään 10 tuotepakettia, saa 500g Monster Mix- karkkipussin kaupan päälle ( 1 kpl/ myyjä). Karkkipussi toimitetaan tuotteiden mukana.

Tästä pussista riittää herkuteltavaa itselle ja vaikka riittää jaettavaksi isommallekin porukalle. 

Jokainen myyjä saa tilaamansa tuotteet uudelleen käytettävässä kuitukassissa. Tämä on jumppakassin mallinen, joten siinä on helppo kuljettaa tilatut tuotteet kotiin ja vaikkapa asiakkaalle. Toimii hyvin myös treenikassina.

Etujen arvo on yhteensä 14€.

Haluatko aloittaa myyntikampanjan ja saada nämä edut? Se onnistuu kätevästi joko soittamalla meille puh. 010 327 8500 tai täyttämällä tämä lomake.

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.