Suoramyynti on nopea tapa myydä – asiakas saa tuotteen heti nautittavaksi ja ryhmä maksun samalla kertaa. Myymällä Suomessa valmistettuja pilkkosen verran terveellisempiä ja täyteläisempiä patukoita, pääsette ryhmän tai luokan seuraavaan tavoitteeseen vaivattomammin ja nopeammin.

Nuorenkin myyjän on helppo myydä tasarahatuotetta ja Pilkkoset-kassissa tulevat myyntipakkaukset kulkevat kätevästi mukana. Myyjä voi kulkea juuri siellä, missä ihmiset liikkuvat ja myydä naposteltavat heti nautittavaksi.

Kehittämämme selkeä Onnistunut Kampanja -ohjeistus varmistaa menestyksekkään kampanjan. Kaikki tämä mahdollistaa suuren myynnin ja tuoton jokaiselle aktiiviselle myyjälle ja ryhmälle.

Laske välipalojen tuotto ja lue lisää

leima

Laske ansionne

kesäkampanjan tuottolaskuri

Tiimiläisiä
24
Pakkauksia
/ Tiimiläinen
20
Tuotto
1920
Tuotto
3,00
/ paketti

Maukkaat BareBar-patukat mutkattomasti mukaan

BareBar-raakapatukka on täysin luonnollinen välipalapatukka, joka ei sisällä mitään keinotekoisia ainesosia. Gluteeniton, laktoositon ja lisäaineeton patukka valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista; mehukkaista taateleista, marjoista pähkinöistä ja siemenistä. Pehmeän koostumuksensa ansioista BareBar on helppo ja terveellinen välipalapatukka myös lapsille. Pilkkoset suoramyynnissä on kaksi makuvaihtoehtoa ja myyntipakkaus sisältää viisi 40 gramman patukkaa.

Suomessa valmistettuja, laadukkaita ja herkullisia tuotteita.

Välipalapatukat  valmistetaan Suomessa. Tuotteiden raaka-aineista 92 % ostetaan Suomesta tai Euroopasta. Raaka-aineiden toimittajat täyttävät kansainväliset standardit täyttävät laatusertifikaatit. Laadukkaiden tuotteiden takaamiseksi tehdään lisäksi tiivistä yhteistyötä mm. Helsingin ja Pietarin yliopistojen kanssa herkullisen ja ravitsevan lopputuloksen saamiseksi.

BareBar Appelsiini-raakakaakao

Pakkauksessa:

5 kpl

Pakkausnumero:

80100

Appelsiinin ja raakakaakaon makuinen gluteeniton, laktoositon ja lisäaineeton patukka soveltuu välipalaksi.

Lue lisää

Ainesosat:

Taateli, cashewpähkinä, appelsiini 8%, raakakaakao 7%, kaakaovoi, agavenektari, appelsiiniöljy, vanilja, sitruunamelissauute.

Tuote saattaa sisältää maapähkinää, pähkinöitä ja siemeniä.

Säilytetään kuivassa ja viileässä.

Ravintoinfo:

40 grammaa sisältää:
Energia 153kcal(640kJ)
Rasva 6,8g
Tyydyttynyt rasva 1,8g
Hiilihydraatti 18g
Sokerit 16g
Kuitu 3,1g
Proteiini 3,4g
Suola 0,0g
Laktoosi 0,0g

BareBar Taateli-marja

Pakkauksessa:

5 kpl

Pakkausnumero:

80101

Mansikan ja taatelin makuinen gluteeniton, laktoositon ja lisäaineeton patukka soveltuu välipalaksi.

Lue lisää

Ainesosat:

Taateli 52%, cashewpähkinä, manteli, mansikka, gojimarja, kaakaovoi, karpalo, agavenektari, vanilja, sitruunamelissauute, marjoja 10%.

Tuote saattaa sisältää maapähkinää, pähkinöitä ja siemeniä.

Säilytetään kuivassa ja viileässä.

Ravintoinfo:

40 grammaa sisältää:
Energia 159kcal(640kJ)
Rasva 7,2g
Tyydyttynyt rasva 1,7g
Hiilihydraatti 19g
Sokerit 16g
Kuitu 2,3g
Proteiini 3,2g
Suola 0,0g
Laktoosi 0,0g

Näin se toimii

Aloittaminen

Helppoa. Valitkaa ryhmän kanssa tuotteet ja määrät. Tilatkaa tuotteet nettisivuiltamme tai asiakaspalvelumme kautta numerosta 010 327 8500.

Myyminen

Tasaraha. 10€ pakkaus on kätevä myydä. Myykää herkullisia tuotteita mahdollisimman monelle: ystäville, sukulaisille, naapureille ja työporukoille. Kokeilkaa myydä myös porukassa, yhdessä myyminen on hauskempaa!

Maksaminen

Selkeä tuoton laskenta. Tilittäkää rahat, maksakaa lasku ja nauttikaa tuotosta!

 • Valitkaa yhdessä ryhmän kanssa tuotteet ja määrät.
 • Tiimivetäjä (18-vuotias) tilaa tuotteet nettisivuilta tai asiakaspalvelusta numerosta 010 327 8500.
 • Tuotteen myyntihinta on 10€. Ryhmän tuotto on 3 €/ pakkaus.
 • Minimitilaus on yhteensä 60 pakkausta. Yksi pakkaus sisältää 5 kpl BareBar -patukkaa.
 • Tuotteiden toimitusaika on 2-4 arkipäivää.
 • Tuotteet toimitetaan yhteen toimitusosoitteeseen. Toimitus joko postin toimipisteeseen tai suoraan kotiin, kouluun tai työpaikalle.
 • Postitus on ilmainen.
 • Tuotteilla on 30 päivän maksuaika ja palautusoikeus.
 • Tiimivetäjä ja myyjät saa tilauksen mukana Onnistunut Kampanja -ohjeistuksen, josta löytyy vinkkejä myyntiin.
 • Tiimivetäjä jakaa tuotteet ja myyjäohjeet myyjille. Lukekaa myyjäohje yhdessä läpi ja tehkää oma myyntisuunnitelmanne ohjeen pohjalta.
 • Sopikaa myyntiaika ja rahojen tilitystapa.
 • Tiimivetäjä merkitsee tilityslomakkeelle mitä tuotteita ja montako pakkausta kukin myyjä on ottanut myytäväksi.
 • Tiimivetäjän on hyvä tehdä seurantaa myynnin edistymisestä, esimerkiksi tuotteiden lisätilausta varten. Sopikaa säännöllinen seuranta esimerkiksi viikon välein.
 • Tarvittaessa tiimivetäjä voi tehdä yhden ilmaisen lisätilauksen kätevästi olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Lisätilauksen minimimäärä on 30 tuotepakkausta.
 • Ryhmän tuotto on 3€/ pakkaus.
 • Lasku lähetetään Tiimivetäjälle sähköpostiin kun tilaus toimitetaan. Laskulla on maksuaikaa 30 päivää, joten tiimi ehtii myydä tuotteet ja tilittää rahat ennen laskun eräpäivää.
 • Jos tuotteita jää myymättä, teillä on 30 päivän palautusoikeus tuotteille. Palautusoikeus koskee ehjiä pakkauksia. Pakkauksen ja patukoiden tulee olla myyntikuntoisia.
 • Ilmoitus palautuksesta on tehtävä ennen laskun eräpäivää Pilkkosten asiakaspalveluun. Ilmoituksen palautuksesta voi tehdä vain ryhmän vastuuhenkilö.