Tue seuraa – osta Leader tuotteita.

Varustehankinnat, turnaukset, pelireissut – seuralla riittää kuluja. Ostamalla Leader-tuotteita kartutat seurasi yhteistä kassaa.

Tue seuraa.                   

Ostamalla ja myymällä Leader-tuotteita, pääset tutustumaan laadukkaisiin ja herkullisiin tuotteisiin edullisesti. Seurasi ansaitsee myyntiprovision jokaisesta myyntikampanjasta, joten kasvatat helposti ja nopeasti yhteistä kassaa.  Kun jokainen tekee oman osansa, ei kampanjan työmäärä ole kenellekään liian iso.

Jokainen ostos on tärkeä- hienoa, että olet mukana tukemassa omaa seuraasi.

Näin helppoa se on.

Leader-myynti vaihe vaiheelta:

  • Valitsette yhdessä kampanjalle vastuuhenkilön, joka aloittaa myyntikampanjan Pilkkosten kanssa.
  • Teille avataan Tiimisivut, seurakauppa, jonne tilaukset tallennetaan.
  • Vastuuhenkilö jakaa kaikille myyjille Tiimitunnuksen, jolla myyjät pääsevät kirjautumaan Tiimisivuille ja tallentamaan/vastaanottamaan tilauksia.
  • Kampanjan päättyessä vastuuhenkilö lähettää koko ryhmän tilauksen Pilkkosille.
  • Toimitamme myymänne tuotteet yhteen osoitteeseen myyjäkohtaisesti pakattuna, josta voitte toimittaa ne edelleen ostajille.
  • Varainhankintakampanja on valmis ja voitte nauttia tuloksesta!

Laaja valikoima tuotteita.

Leader-tuotteita moneen menoon.

Hyvän fyysisen kunnon rakentaminen ja ylläpitäminen on elämänmittainen matka. Tavoitteletpa lajisi terävintä huippua tai liikunnan tuomaa hyvää oloa, Leader urheiluravinteista löydät juuri omaan tarpeeseesi soveltuvat tuotteet.

Leader-valikoimasta löydät käteviä, maukkaita ja ravitsevia tuotteita, kuten aktiiviseen ja liikkuvaan elämään sopivia välipalapatukoita sekä proteiinijuomia ja -patukoita. Valikoimasta löydät myös värikkääseen elämään lisäravinteita tukemaan terveyttäsi ja hyvinvointiasi joka päivä.

Kotimainen Leader on Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppani, ja on tukemassa suomalaisten huippu-urheilijoiden tavoitteita näillä tuotteilla. Sama tuoteosaaminen ja laatu on myös sinun saatavilla.

Tankkaus

Sports Drink -urheilujuomajauhe sisältää erilaisia hiilihydraattilähteitä niiden hyväksikäytön imeytymiserojen takia, jolloin lihaksiin vapautuu heti ja tasaisesti energiaa suorituksen tueksi. Hiilihydraattien lisäksi tuote sisältää elektrolyytteja, merisuolaa ja C-vitamiinia. Leader Performance Super Electrolytes elektrolyyttijauhe korvaa tehokkaasti hikoilun ja treenaamisen aikana menetetyn nesteen ja suolan. Valmisteen natrium on peräisin maineikkaasta, luonnollisesta ja mineraalirikkaasta Guérande merisuolasta.

Valikoimaamme kuuluvat seuraavat tuotteet:

Hinta: Sportsdrink juomajauheet: 1€/annospussi, 8€/purkki, Super electrolytes 12€/purkki

Välipalapatukat

BareBar on täysin luonnollinen välipalapatukka, joka ei sisällä mitään keinotekoisia ainesosia. Gluteeniton, laktoositon ja lisäaineeton välipalapatukka valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista; mehukkaista taateleista, marjoista, pähkinöistä ja siemenistä. Pehmeän koostumuksensa ansioista BareBar on helppo ja terveellinen välipalapatukka myös lapsille. Suomessa valmistetut, tottakai.

Valikoimaamme kuuluvat seuraavat tuotteet:

Hinta: 1€/patukka

Proteiinipatukat

Herkulliset Leader Promour proteiinipatukat ovat menossa mukana missä ikinä liikutkaan. Patukassa korkea proteiini ja kuitupitoisuus takaa fiksun ravintosisällön. Juuri sopivankokoiset gluteenittomat patukat sisältävät noin 150 kcal ja ovat täydellinen valinta niin välipalaksi kuin herkutteluhetkeen.

Valikoimaamme kuuluvat seuraavat tuotteet:

Hinta: 2€/ patukka

Lisäravinteet

Vidan vitamiinit ja ravintolisät ovat suunniteltuja tukemaan ja täydentämään päivittäistä ruokavaliota ja varmistamaan tärkeiden vitamiinien ja mineraalien saantia. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa pohjoisen olosuhteisiin.

Valikoimaamme kuuluvat seuraavat tuotteet:

Hinta: 9€/purkki

Juomapullot

Juomapulloja ei voi olla koskaan liikaa. Kestävä juomapullo kierrekannella, tilavuus: 0,75 l. Tyylikkäät logot kiertävät juomapullon ympäri.

Valikoimaamme kuuluvat seuraavat tuotteet:

  • Leader Juomapullo, musta
  • Leader Juomapullo, valkoinen

Hinta: 4€/pullo