Vida Monivitamiininalle Metsämarja-Appelsiini

20 € / 2 purkkia

Vida Monivitamiininalle sisältää yhdeksän välttämätöntä vitamiinia ja sinkkiä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa. Tuotteen maku ja suositusten mukainen koostumus ovat lasten vitamiinien tärkeimpiä valintakriteerejä. Koko perheen pehmonallet makumixinä; metsämarjan ja raikkaan appelsiinin makuisena.

Ainesosat

Makeutusaineet (maltitoli ja steviasta saatavat stevioliglykosidit), vesi, liivate (nauta), vitamiinit* (C-vitamiini, niasiini, E-vitamiini, B6-vitamiini, A-vitamiinit, foolihappo, biotiini, D3-vitamiini, B12-vitamiini), kivennäisaineet* (sinkki), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontaiset aromit, mustaporkkana-mehutiiviste, porkkanamehutiiviste, pintakäsittelyaine (karnaubavaha). *Alkuperä: EU/muu kuin EU. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. 1 KPL SISÄLTÄÄ: Sinkkiä 1,5mg, Niasiinia (B3-vit) 8mg, Laktoosia 0g, Foolihappoa 100µg, E-vitamiinia 6mg, D3-vitamiinia 5µg, C-vitamiinia 30mg, Biotiinia 25µg, B6-vitamiinia 0,70mg, B12-vitamiinia 1,25µg, A-vitamiinia 200µg. Sokeriton, gluteeniton, laktoositon ja maidoton.


Määrä

2 purkkia/pakkaus, 90 kpl/purkki


Malli (tuotenumero)

2 purkkia/pakkaus, 90 kpl/purkki (80405)


Lisätietoja

Suositeltava vuorokausiannos: 3-10-vuotiaille lapsille 1 kpl/vrk. Yli 11-vuotiaille lapsille ja aikuisille 2 kpl/vrk. Pureskele pehmonalle ennen nielemistä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys: Huoneenlämmössä, valolta suojattuna kuivassa paikassa. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.