Leader Performance Sports Drink Citrus 560g

8 € / 1 purkki/pakkaus

Sitrushedelmänmakuinen Leader Performance Sports Drink urheilujuomajauhe on tarkoitettu nautittavaksi harjoittelun aikana ja soveltuu kestävyysurheilijoille. Siitä on hyötyä myös urheilijoille, joilla suorituksien kestot ovat lyhyitä, mutta kovatehoisia korkealla intensiteetillä kuten maila-, kiekko- ja pallolajeissa. Sports Drink -urheilujuomajauhe sisältää erilaisia hiilihydraattilähteitä niiden hyväksikäytön imeytymiserojen takia, jolloin lihaksiin vapautuu heti ja tasaisesti energiaa suorituksen tueksi. Hiilihydraattien lisäksi tuote sisältää elektrolyytteja, merisuolaa ja C-vitamiinia. Hiilihydraatti-elektrolyyttiliuos edistää kestävyyssuoritusta pitkäkestoisen kestävyysharjoittelun aikana ja parantaa veden imeytymistä fyysisen suorituksen aikana.

Ainesosat

Ainesosat: Maltodekstriini (maissi, alkuperämaa: EU/ muu kuin EU), glukoosi, fruktoosi, trinatriumsitraatti, appelsiinimehujauhe (2,1%), happamuudensäätöaine (omenahappo), trimagnesium, disitraatti, trikaliumsitraatti, suola (natriumkloridi), L-askorbiinihappo, aromit, paakkuuntumisenestoaine (piidoksidi), makeutusaine (sukraloosi), väri (beetakaroteeni, kaakaojauhe). Sisältää sokereita ja sukraloosia. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta. Gluteeniton, vehnätön ja vegaaninen.


Määrä

560g


Malli (tuotenumero)

1 purkki/pakkaus (6101)


Lisätietoja

Käyttöohje: Sekoita 45 g (0,8 dl) jauhetta 4,5 dl:aan kylmää vettä. Ohjeenmukaisen juoman hiilihydraattipitoisuus on 7,9 % ja osmolaliteetti 330 mOsm / kg. Juomaa voi laimentaa vedellä haluttuun hiilihydraattipitoisuuteen. Juodaan urheilusuorituksen aikana. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.